evet söylemiştinben bunu 2013 te yazdım protestolar varken @xemrexxx
evet söylemiştinben bunu 2013 te yazdım protestolar varken @xemrexxx
ama yayından kaldırıldı o zaman 4 ay boyunca Sihirli annem 20.Bölümde final yaptı dünya kurtulacakmı Taci öldü @xemrexxxevet söylemiştino zaman bu kadar klasik değildi
Taci iyiydi beama yayından kaldırıldı o zaman 4 ay boyunca Sihirli annem 20.Bölümde final yaptı dünya kurtulacakmı Taci öldü @xemrexxx
yayından kaldırdığı için öyle bitirdim @xemrexxxTaci iyiydi be![]()
@Yakamoz-Asi köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın o zamanyayından kaldırdığı için öyle bitirdim @xemrexxx
onu mentionlama iyi yazamıyordum konular hep gündeme çarpıyordu sokağın polislerini yazarken de insanları yiyen organ çetesi yazdım hastahanelik oldum dizi uymaz dediği için ardından samsunla berabere kaldı fenerle galatasaray şampiyon oldu galatasarayın şampiyonluğunda Yakamoz-Asi nin parmağı vardı cuma ne yapacaktım Kızılcık şerbeti Yalı Çapkını Arka sokaklar cuma birde dizi doluydu @xemrexxx@Yakamoz-Asi köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın o zaman![]()
bir şey olmaz bir süre yok forumda görmezonu mentionlama iyi yazamıyordum konular hep gündeme çarpıyordu sokağın polislerini yazarken de insanları yiyen organ çetesi yazdım hastahanelik oldum dizi uymaz dediği için ardından samsunla berabere kaldı fenerle galatasaray şampiyon oldu galatasarayın şampiyonluğunda Yakamoz-Asi nin parmağı vardı cuma ne yapacaktım Kızılcık şerbeti Yalı Çapkını Arka sokaklar cuma birde dizi doluydu @xemrexxx