YS Halkın Polisi 528.Bölüm (Yılbaşı Özel Bölümü)

@Yakamoz-Asi köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın o zaman :A
onu mentionlama iyi yazamıyordum konular hep gündeme çarpıyordu sokağın polislerini yazarken de insanları yiyen organ çetesi yazdım hastahanelik oldum dizi uymaz dediği için ardından samsunla berabere kaldı fenerle galatasaray şampiyon oldu galatasarayın şampiyonluğunda Yakamoz-Asi nin parmağı vardı cuma ne yapacaktım Kızılcık şerbeti Yalı Çapkını Arka sokaklar cuma birde dizi doluydu @xemrexxx

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
onu mentionlama iyi yazamıyordum konular hep gündeme çarpıyordu sokağın polislerini yazarken de insanları yiyen organ çetesi yazdım hastahanelik oldum dizi uymaz dediği için ardından samsunla berabere kaldı fenerle galatasaray şampiyon oldu galatasarayın şampiyonluğunda Yakamoz-Asi nin parmağı vardı cuma ne yapacaktım Kızılcık şerbeti Yalı Çapkını Arka sokaklar cuma birde dizi doluydu @xemrexxx
bir şey olmaz bir süre yok forumda görmez :F

BASIN BÜLTENİ

HALKIN POLİSİ

Şubat’ta Yenisuda’da

Adaletin karanlıkla sınandığı, suçun devletin en derin noktalarına kadar uzandığı Halkın Polisi, Şubat ayında Yenisuda ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir fincan kahveye gizlenen uyuşturucu…

Bir trenle yok edilen yüzlerce hayat…

“Şahit istemiyorum” diyen görünmez bir güç…

Yeni bölümlerde hedef artık sadece sokaklar değil;

dosyaları kapatanlar, gerçeği örtenler ve satın alınanlar…

Masum bir adamın hapiste ölümüyle başlayan intikam zinciri, emniyet teşkilatından savcılıklara, müfettişlerden ve baş müfettişlerinden hsyk’nın baş müfettiş ve müfettişlerinden intikam almak istiyor Karanlık düşman bu kez saklanmıyor; hem görünmezliğini hem manipülasyonu silah olarak kullanıyor.

Ali Ozan Müdür, Aslı Başkomiser ve Medun Komiser, gerçeğin peşinde her zamankinden daha yalnız. Çünkü bu savaşta düşman sadece suçlular değil; sisteme sızmış olanlar…

Gerilim, aksiyon ve sert yüzleşmelerle dolu yeni bölümleriyle Halkın Polisi, adaletin bedelini yeniden soruyor:

Gerçek ortaya çıkarsa, kim ayakta kalır?

HALKIN POLİSİ

ŞUBAT’TA YENİSUDA’DA
@12.Adam @Angelica @Bully @HollyDemon ☾☆ @STAR @xemrexxx @Bully

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
Halkın Polisi’nde gerilim tırmanıyor.
529, 530, 531 ve 532. bölümler ilk kez bir arada.

Dosyalar açılıyor, hesaplar görülüyor.
Sokakta adalet arayanlarla, onu susturmaya çalışanlar karşı karşıya geliyor.
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Halkın Polisi
529–532. bölümler birleşik özel gösterim
Şubat’ta Yenisu’da

Kaçıran pişman olur.@xemrexxx @Bully @HollyDemon ☾☆ @Angelica @HollyDemon ☾☆ @STAR @12.Adam

• Harika
Reactions: HollyDemon ☾☆

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy