Dışarda yiyeceğim zaman tanıdığım yerlerde yiyorum zehirlenmemek için @Yakamoz-AsiTam iyiymis, sonra eve gecer yemek yersin. Saati iyi.
Dışarda yiyeceğim zaman tanıdığım yerlerde yiyorum zehirlenmemek için @Yakamoz-Asi
Çalıştığım cafede ilikli kemik çorbası içtimAman diyeyim, dogru dürüst yerlerde ye, dikkatli ol öyle her lokantada yenmez.
Çalıştığım cafede ilikli kemik çorbası içtim
İrlandadayken Endonezya tavuğu mahaf etti midemi dil okulunda 4.5 euroydu fiyatı birde tropik meyve soslu @Yakamoz-Asi
İki yemek kalmıştı ders geç bitti diye rengi birde siyah eti de siyah yumurtasıda siyah renkle birde hot doğ vardı kız için yedim Endonezya tavuğunu o kız hem cezayirli hem fransız @Yakamoz-AsiAbicim sen cok mu aradin bu endonezya tavugunu hemide meyve soslu ne yapacaktin tursusunu mu kuracaktin
Normal seyler yeseydin ya, endonezya tavugu nedir![]()
İki yemek kalmıştı ders geç bitti diye rengi birde siyah eti de siyah yumurtasıda siyah renkle birde hot doğ vardı kız için yedim Endonezya tavuğunu o kız hem cezayirli hem fransız @Yakamoz-Asi
Kızı etkilemek için güzel kızdı @Yakamoz-AsiArkadasim sende bir kiz icin kendini niye feda ediyorsun bu kadar yapma etme gözünü seveyim ya![]()
Kızı etkilemek için güzel kızdı @Yakamoz-Asi
İrlandada kızın yediği yemekten erkek yerse Kız cesaretine aşık oluyor Shirley için domuz kavurması bile yerdim 2020 de cırcır olmasaydım Kanlı tavuktan kanlı hindi kanlı köftede 2022 de firdouse dı ismi kızın @Yakamoz-AsiSen hic endonezya tavugu ile kiz etkilendigini duydun mu![]()
İrlandada kızın yediği yemekten erkek yerse Kız cesaretine aşık oluyor Shirley için domuz kavurması bile yerdim 2020 de cırcır olmasaydım Kanlı tavuktan kanlı hindi kanlı köftede 2022 de firdouse dı ismi kızın @Yakamoz-Asi
------
@Bully @xemrexxx sen bir kız için yermiydin yemek
Sidneyli kız domuz bifteği yedirmeye çalıştı İranlı erkeğe İranlı ekmek kabul etmedi kız kavga çıkardı beni hiç sevmedin diye ardından bulaşığı yıkanıcak sen hiç centilmen değilsin hiç sevmemişşsin böyle aşk olmaz diyor sidneyli kızlar @Yakamoz-Asi @BullyYapma böyle seyler rica ediyorum valla küt diye gidersin
Sidneyli kız domuz bifteği yedirmeye çalıştı İranlı erkeğe İranlı ekmek kabul etmedi kız kavga çıkardı beni hiç sevmedin diye ardından bulaşığı yıkanıcak sen hiç centilmen değilsin hiç sevmemişşsin böyle aşk olmaz diyor sidneyli kızlar @Yakamoz-Asi @Bully
bırakamıyorsun kız kavga çıkardı kafasına hediyeyi attı her yer yemekti mutfakta duvarlar bile @Yakamoz-AsiBen Iranli olsam masada birakir ceker giderdim. Seni mi cekecegim dercesine![]()
bırakamıyorsun kız kavga çıkardı kafasına hediyeyi attı her yer yemekti mutfakta duvarlar bile @Yakamoz-Asi