YS Halkın Polisi 527.Bölüm

Çalıştığım cafede ilikli kemik çorbası içtim
İrlandadayken Endonezya tavuğu mahaf etti midemi dil okulunda 4.5 euroydu fiyatı birde tropik meyve soslu @Yakamoz-Asi

Abicim sen cok mu aradin bu endonezya tavugunu hemide meyve soslu ne yapacaktin tursusunu mu kuracaktin :D
Normal seyler yeseydin ya, endonezya tavugu nedir :D

Abicim sen cok mu aradin bu endonezya tavugunu hemide meyve soslu ne yapacaktin tursusunu mu kuracaktin :D
Normal seyler yeseydin ya, endonezya tavugu nedir :D
İki yemek kalmıştı ders geç bitti diye rengi birde siyah eti de siyah yumurtasıda siyah renkle birde hot doğ vardı kız için yedim Endonezya tavuğunu o kız hem cezayirli hem fransız @Yakamoz-Asi

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Sen hic endonezya tavugu ile kiz etkilendigini duydun mu :D
İrlandada kızın yediği yemekten erkek yerse Kız cesaretine aşık oluyor Shirley için domuz kavurması bile yerdim 2020 de cırcır olmasaydım Kanlı tavuktan kanlı hindi kanlı köftede 2022 de firdouse dı ismi kızın @Yakamoz-Asi
------

@Bully @xemrexxx sen bir kız için yermiydin yemek

Son düzenleme:
  • İlginç
İrlandada kızın yediği yemekten erkek yerse Kız cesaretine aşık oluyor Shirley için domuz kavurması bile yerdim 2020 de cırcır olmasaydım Kanlı tavuktan kanlı hindi kanlı köftede 2022 de firdouse dı ismi kızın @Yakamoz-Asi
------

@Bully @xemrexxx sen bir kız için yermiydin yemek

Yapma böyle seyler rica ediyorum valla küt diye gidersin

Yapma böyle seyler rica ediyorum valla küt diye gidersin
Sidneyli kız domuz bifteği yedirmeye çalıştı İranlı erkeğe İranlı ekmek kabul etmedi kız kavga çıkardı beni hiç sevmedin diye ardından bulaşığı yıkanıcak sen hiç centilmen değilsin hiç sevmemişşsin böyle aşk olmaz diyor sidneyli kızlar @Yakamoz-Asi @Bully

• Güldürdün
Sidneyli kız domuz bifteği yedirmeye çalıştı İranlı erkeğe İranlı ekmek kabul etmedi kız kavga çıkardı beni hiç sevmedin diye ardından bulaşığı yıkanıcak sen hiç centilmen değilsin hiç sevmemişşsin böyle aşk olmaz diyor sidneyli kızlar @Yakamoz-Asi @Bully

Ben Iranli olsam masada birakir ceker giderdim. Seni mi cekecegim dercesine :A