YS Halkın Polisi 502.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,265
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi 502. Bölüm

1. Sahne: Hastane Odası

Karakterler:Emre Amir, Duru Komiser, Ali Ozan Müdür

Emre Amir, yoğun bakımda bilinci kapalı şekilde yatmaktadır. Duru Komiser, olayın arkasında bir komplo olduğunu Ali Ozan Müdür’e söyler:

Duru Komiser:Bu kaza değil. Emre Amir’e çarpan kişi, ölen gazetecinin kardeşiymiş. Cihan Mahruz’un bu işte parmağı var.

Ali Ozan Müdür: Cihan Mahruz herkesi satın almış. Şimdi sırada kim var, bilmiyoruz. Ama ekibimizi korumalıyız.

2. Sahne: Cihan Mahruz’un Gizli Toplantısı

Karakterler:Cihan Mahruz, Esra Başkomiser, Gazetecinin kardeşi

Cihan Mahruz, gazetecinin kardeşiyle bir araya gelir ve ona Emre Amir’in ekibinin fotoğrafını gösterir.

Cihan Mahruz: İlk hedef Pelin Müdür. Onun ardından sıra Ceyhun Başkomiser’e gelecek. Ne gerekiyorsa yap.”

Gazetecinin kardeşi, intikam yemini eder ve Esra Başkomiser’le birlikte planı uygulamaya başlar.

3. Sahne: Ekip Toplantısı

Karakterler: Ali Ozan Müdür, Duru Komiser, Serdar Komiser, Pelin Müdür, Ceyhun Başkomiser

Ali Ozan Müdür, ekibini toplar ve Cihan Mahruz’un tehditlerine karşı nasıl hareket edeceklerini planlar.

Ali Ozan Müdür: Cihan Mahruz, Emre Amir’i hedef aldı. Şimdi de sizleri, Pelin ve Ceyhun’u. Güvende kalmanız için bir süre gizli bir yerde olmanız gerek.

Pelin Müdür: Kaçmak bir çözüm değil. Onların oyunlarını bozmak zorundayız.”

4. Sahne: Bombalı Planın Hazırlığı

Karakterler:Esra Başkomiser, Gazetecinin kardeşi

Esra Başkomiser, gazetecinin kardeşine bomba düzeneğiyle ilgili talimat verir. Bombanın Pelin Müdür’ün bir toplantıya gideceği binanın önüne yerleştirilmesini planlar.

Esra Başkomiser:Bu işi düzgün yap. Pelin’in oradan sağ çıkmasına izin vermeyeceğiz.”

5. Sahne: Pelin Müdür ve Ceyhun Başkomiser’in Kaçışı

Karakterler: Pelin Müdür, Ceyhun Başkomiser, Serdar Komiser

Pelin ve Ceyhun, bombalı saldırıdan haberdar olur ve Serdar Komiser’in yardımıyla güvenli bir yere taşınır. Ancak, Mahruz’un adamları onların yerini öğrenir ve peşlerine düşer.

6. Sahne: Hastane ve Yeni Tehdit

Karakterler Ali Ozan Müdür, Duru Komiser

Hastanede Ali Ozan Müdür, Emre Amir’in durumunun kötüye gittiğini öğrenir. Duru Komiser, bu sırada Mahruz’un yeni bir tehdit gönderdiğini fark eder. Bir mesajda “Bütün ekibiniz yok olacak” yazmaktadır.

7. Sahne: Bombalı Saldırı

Karakterler: Pelin Müdür, Gazetecinin kardeşi, Esra Başkomiser, Ali Ozan Müdür

Pelin Müdür, toplantıya gitmek için binanın önüne geldiğinde, gazetecinin kardeşi tarafından yerleştirilen bomba patlar.

Patlamanın etkisiyle binanın önünde kaos yaşanır.

Ali Ozan Müdür, patlama yerine gelir ve yaralıları kurtarmaya çalışır.

8. Son Sahne: Detay:Ekip Fotoğrafı

Bölüm, patlama sonrası enkaz görüntüsüyle sona erer. Cihan Mahruz, ölen gazetecinin kardeşine ekibin fotoğrafını yeniden verir:

Cihan Mahruz:•Sıradaki hedefleri unutma. Hepsi tek tek gidecek.

Kamera, enkazdan çıkarılan yaralı bir Pelin Müdür’ün görüntüsünden, ekibin eski bir toplu fotoğrafına yakınlaşır.

502.Bölümün sonu
503.Bölüm Sezon finali
@12.Adam @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @serhatt @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx
@S.G.A.T
------

@The_Erinch @S.G.A.T.
@Dosi

Son düzenleme:
Eline sağlık yine güzel bir bölüm olmuş.

Eline sağlık yine güzel bir bölüm olmuş.
Ben noktalama işaretlerinde iyi değilim noktalama işaretlerini yapay zekaya yaptırıyorum fikir benim Haftaya sezon finali @Bully
------

Pelin öldü mü @Damien Duff 😱 ula yine patlattın birilerini :D
Ölmedi rehin alanacak kan davalısı aşireti rehin alıyor Pelin Müdürü birde komşunun liderine verecekler Ortadoğu’dan komşu Güneydeki devlet Cihan Mahruz savaş çıkartmak istiyor Suriye ile @Yakamoz-Asi

Ben noktalama işaretlerinde iyi değilim noktalama işaretlerini yapay zekaya yaptırıyorum fikir benim Haftaya sezon finali @Bully
------

Ölmedi rehin alanacak kan davalısı aşireti rehin alıyor Pelin Müdürü birde komşunun liderine verecekler Ortadoğu’dan komşu Güneydeki devlet Cihan Mahruz savaş çıkartmak istiyor Suriye ile @Yakamoz-Asi

Bu Mahruzu patlatmak gerek bence. :D

------

Aynen biz de iş yerinde yapay zekaya başvuruyoruz bazen iyi yardımcı oluyor.

Sezon finali heyecanlı olacaktır, bekliyoruz bakalım.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sen Arka Sokakların tüm bölümlerini izledin mi?
Evet Şehrin meleklerindeki kötü karakter gibi Cihan Mahruz @Yakamoz-Asi
------

Aynen biz de iş yerinde yapay zekaya başvuruyoruz bazen iyi yardımcı oluyor.

Sezon finali heyecanlı olacaktır, bekliyoruz bakalım.
Şehrin Meleklerindeki kötü karakteri biliyormusun ekibi izliyor ama görmüyor bütün çetelelerin başında olan İstanbul Çeteler lideri

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi