zaten süper güçlerde yapıyor
zaten süper güçlerde yapıyor
bu gerçekten çok komik oldu
bu senaryo biraz gündem tıkalıda burda oturduğum yerde pekte bomba kaynaklı haber yok Sihirli annemin yayından kaldırılmasına gönderme yaptım çocukların olduğu programda bomba patlatıp yakıyorlar ardından şu olay ise Kanal d nin güneşi beklerkeni kaldırmasına gönderme Showunda sevdaluğu Rtürk anlamasın diye üstünü örttüm kaldırmasına göndermeÇiğdem Dr sürekli yok artik diyor başka sözü yok mi)))
Ortada pek senaryo yok tanıtım gibi olmuş. Tanıtım için güzel
Sihirli annem kaldirali yıllar oldu sen yeni gönder mi yapiyon))) başbakanın treni 20dakika durmuş trenin kablosu kopmuş ondan güzel senaryo çıkardı sen sadece cemaatin gazetesi sozcu okuduğum için gündemi atlamissin)))bu senaryo biraz gündem tıkalıda burda oturduğum yerde pekte bomba kaynaklı haber yok Sihirli annemin yayından kaldırılmasına gönderme yaptım çocukların olduğu programda bomba patlatıp yakıyorlar ardından şu olay ise Kanal d nin güneşi beklerkeni kaldırmasına gönderme Showunda sevdaluğu Rtürk anlamasın diye üstünü örttüm kaldırmasına gönderme
ben 2012 de kalktıSihirli annem kaldirali yıllar oldu sen yeni gönder mi yapiyon))) başbakanın treni 20dakika durmuş trenin kablosu kopmuş ondan güzel senaryo çıkardı sen sadece cemaatin gazetesi sozcu okuduğum için gündemi atlamissin)))
Sözcünun gercegi
http://www.medyagundem.com/sozcu-pensilvanyanin-tetikcisi-oldugunu-acik-etti/
bu gerçekten çok komik oldu
sizin başka işiniz gücünüz yokmu 🙂
sadece bu gonderme icabısizin başka işiniz gücünüz yokmu 🙂
🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?