Halkın Polisi 46.Bölüm

İngilizce ne yapiyim halkin polisini geç baslattım sacma sapan dediler ilkinde ve sikayetcettiler 2,bolümde sezon finali oldu ağustosun sonlarına doğru tekrar baslattim ve 7 haftadan1:yayinlaninca bu cok geri kaldı yoksa buda sezon finalini erkenden yapmıstı
Dizi sınırlandırması en çok sana yaradı)) hepsinin konusu bir bir ne benziyordu az yazınca simdi toparlama şansın olmuş konuları. Bir de türkçe kurallarına uysan cogu kişi takip eder

Niye yaa.:ozur: Hem göremezsin ki.:A
O görur bak zebani gibi ruyalarina girer her gece @Çiğdem- seni öldurur her gece....Yani ruyalarinda dikkatli ol bide gercek hayatta boyle seyler yapamaz diye düsunme yapmaz yaptittirir @Çiğdem- bir iki göz kirpsa mafyalara herkes senin pesinde olur sonra seni yakalarlar organlarini alirlar vücudundan sonra organlarini satarlar senidevagacin altina gomerler :F

O görur bak zebani gibi ruyalarina girer her gece @Çiğdem- seni öldurur her gece....Yani ruyalarinda dikkatli ol bide gercek hayatta boyle seyler yapamaz diye düsunme yapmaz yaptittirir @Çiğdem- bir iki göz kirpsa mafyalara herkes senin pesinde olur sonra seni yakalarlar organlarini alirlar vücudundan sonra organlarini satarlar senidevagacin altina gomerler :F

Zebani @çiğdem- .😱

çok özledik vlla ben en azından ama bu yeni kurallar yüzünden brazda 🙂
🙂🙂
🙂
Evet haftaya yayinlayacagim karq dogumgununu sezon finali yapiyim seson finalinin son sahnesi aklimda :)

@Çiğdem- kara doğumgününün sezon finalinde biri ölecek....... Dügün var sezon finalinde ayrica :)