YS Halkın Polisi 395.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

395.Bölüm

Ali ozan müdür ve ekibi bir sokak çetesinin peşinde ve bu aldatılma olayı Aldatan erkek Ali ozan müdürün devresi ve o kızın ailesi büyük tehlike bütün çetelerle bağlantısı var

Bir meşhur çeteleri var boşandırmada uzman çete öyle tuzaklar kurup özellikle peşindeki her polis bu çeteye çarptığında dosya kapatılıyor

Rıza baba ve ekibi kapatmadığı için bu dosya

Ali ozan müdür bir gariplik olduğunu anlar bunlar boşanma dilekçesi neler oluyor

Esra Engin’in eşi Başak Rızanın eşi Ayla Metin’in eşi Asiye neler oluyor böyle

galiba o meşhur çeteye çarpmışlar

Mesut git idil le yaşa

Ali ozan müdür Emre ve Cemal’i uzaktan izletir

Arda’yı da Alexandra diye bir kızladır

Ne oluyor bu çeteye ilgili olduğunu söylemeyeceğiz zaten bu bir tehdit

Ben onu uyardım o kızdan uzak dur diye

Dinlemedi ismini biliyorum

Gizem Gizlicik

Devrem Arhan müdür ve ekibi iyi bir ekipti acaba neye bulaştı aldattı bu işin içinde bir oyun olabilir

Birileri Arhan müdürün devresi varmış

Kim o bilmiyoruz

Savcı ve hakim yakalanır

Ve o kız oraya gidecek

Ekip hemen Başakşehire gider bunları yapan neler yapar nerde o burda dikkatli olun saldırı nasıl geldi bunlar buraya Ali ozan müdür sen nerden çıktın benden korkmuyorsun her halde

Senin gibi davrananları boşanma davasına yolladım Rıza baba ve ekibinde olanları

Bana bulaşırsanız yanarsınız bir tek sen değil bütün teşkilat yanar

Demekti devresi bu Ali ozan müdür bir İrlanda koruma müdürünün bu işle uğraşması normal değil bu ne zamandan kalan dosya bu yüzden gel beraber çalışalım eski günlerdeki gibi ben bu kızı biliyorum Kıvılcım ismi ne olamaz Bu işler çok zor olacak babası zengin arkası baya sağlam ve çok güçlü bir ekibi var

Vahim felaketçi Arda’nın evi yanan Alexandra bu polislerin hali ne kafası kesilmiş ve benzin döküp yakmış hepsi o ittifak çetesiyle bağlantılı

Vahim Ali ozan müdür bu daha başlangıç bana bulaşmayacaktınız felaketiniz olacağım bütün ekibin ve teşkilatınızın

Ev hala yanıyordur
395.Bölümün sonu
@Dosi @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam @serhatt @The_Erinch @slhttnmtl @Angelica @Araf @12.Adam @HeisenBerg reCan
------

@Tolstoyevski şokta @Dosi

Son düzenleme:
Tunç’un üvey babası öldü mü

Eline sağlık. Salı günü yayınlıyor muydun?

Bir yerden boşandırma çetesi
Bir yerden vahim
İttifak sokak çetesi
Aşiret
Terör örgütü
Ve bunları toplayan lider kim
Rıza baba ve ekibi bu boşandırma çetesine aldatma yaratan çete
Aşı olmayanlar bir çetenin emriyle aşı olmuyor
Ekip araştırıyor bunların Tek lideri var çok gizemli hemde Maskeli ve kameralar bozuk hayalet Zombi gibi bir kötü karakter @Dosi

Reactions: Dosi
Halkin Polisi 396.Bölüm fragmanı 2

Ekibin geçmişte elinden kaçırdığı mafya büyük tuvalet mafyası virüs olmayan yerlere büyük tuvalet kiriyle üniversiteye yolluyor duş almaları yasak derdi virüsü yatıp eğitimi durdurmak aşı olmasın diye yalan haberler yapıyor Türkiyede izi göründü Halkın Polisi salı günü Yenisuda
@Dosi @EmreCan @Emre Ozansoy @Angelica

Heyecanlı görünüyor