395.Bölüm
Ali ozan müdür ve ekibi bir sokak çetesinin peşinde ve bu aldatılma olayı Aldatan erkek Ali ozan müdürün devresi ve o kızın ailesi büyük tehlike bütün çetelerle bağlantısı var
Bir meşhur çeteleri var boşandırmada uzman çete öyle tuzaklar kurup özellikle peşindeki her polis bu çeteye çarptığında dosya kapatılıyor
Rıza baba ve ekibi kapatmadığı için bu dosya
Ali ozan müdür bir gariplik olduğunu anlar bunlar boşanma dilekçesi neler oluyor
Esra Engin’in eşi Başak Rızanın eşi Ayla Metin’in eşi Asiye neler oluyor böyle
galiba o meşhur çeteye çarpmışlar
Mesut git idil le yaşa
Ali ozan müdür Emre ve Cemal’i uzaktan izletir
Arda’yı da Alexandra diye bir kızladır
Ne oluyor bu çeteye ilgili olduğunu söylemeyeceğiz zaten bu bir tehdit
Ben onu uyardım o kızdan uzak dur diye
Dinlemedi ismini biliyorum
Gizem Gizlicik
Devrem Arhan müdür ve ekibi iyi bir ekipti acaba neye bulaştı aldattı bu işin içinde bir oyun olabilir
Birileri Arhan müdürün devresi varmış
Kim o bilmiyoruz
Savcı ve hakim yakalanır
Ve o kız oraya gidecek
Ekip hemen Başakşehire gider bunları yapan neler yapar nerde o burda dikkatli olun saldırı nasıl geldi bunlar buraya Ali ozan müdür sen nerden çıktın benden korkmuyorsun her halde
Senin gibi davrananları boşanma davasına yolladım Rıza baba ve ekibinde olanları
Bana bulaşırsanız yanarsınız bir tek sen değil bütün teşkilat yanar
Demekti devresi bu Ali ozan müdür bir İrlanda koruma müdürünün bu işle uğraşması normal değil bu ne zamandan kalan dosya bu yüzden gel beraber çalışalım eski günlerdeki gibi ben bu kızı biliyorum Kıvılcım ismi ne olamaz Bu işler çok zor olacak babası zengin arkası baya sağlam ve çok güçlü bir ekibi var
Vahim felaketçi Arda’nın evi yanan Alexandra bu polislerin hali ne kafası kesilmiş ve benzin döküp yakmış hepsi o ittifak çetesiyle bağlantılı
Vahim Ali ozan müdür bu daha başlangıç bana bulaşmayacaktınız felaketiniz olacağım bütün ekibin ve teşkilatınızın
Ev hala yanıyordur
@Dosi @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @xdragxx @12.Adam @serhatt @The_Erinch @slhttnmtl @Angelica @Araf @12.Adam @HeisenBerg reCan
------
@Tolstoyevski şokta @Dosi
Son düzenleme: