YS Halkın Polisi 394.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

394.Bölüm

Ekibe büyük tehdit

O aldatılan kız rahat durmaz ailesine Haber uçurur

Ali ozan müdür ve ekibi operasyonu başlatır

Cadılar bayramına karşı olan çete daha bitmemiştir yeni bir ittifak çetesi var

Merkezi ingilterede Londra’da

Harry Potter ın çekildiği şato

Bu ekip kim onu öğrenin bana peşimde olan ekip kim böyle entrikalı bir planı kim çözer

Wuhan

İş sorma bütün planları denedim Cemal komiserin tuzağa düşmemesi kimin parmağı var

O mesajlarla öyle mesajlar var ki

Müfettiş bunları kim yapar birileri hacklemiş

ve parmak izi alamıyoruz çünkü duşta bulduk ikisinin kıyafetleri ve bu fotoğraflar ne böyle

Birileri bizimle oyun oynuyor

Aslı komiser Kerim Aslanı yakaladın intikam vakti geliyor Emre demek ti Emre aşık ona o zaman ne yapacağız belli oldu

Engin müdüre bir saplantılı aşık çıkar

İsmi Mervin

Hedefiniz bu Engin müdür

Rus mafyası lideri Drisov vukulanto

Sende Rıza müdürü halledeceksin

Hepinizi boşatacağım benim ailemi elimden aldınız ben sizin yüzünüzden boşandıırdınız

Bunun bedeli ağır olacak

Ekip resimleri görür bunlar büyük planın peşindeler

Rızada evinden kovulur bir fotoğraflar gelince

Hüsnü’de o yüzden evden kovulur

Başka kadın giysileri çıkar bunlar ne böyle

Esra şüpheleniyor Hüsnü böyle bir şey yapar mı

Ali Ozan müdür bu ne böyle

Demekti ekip bu Bir evin önünde bomba patlar

Konsolosluk var ekibe bir mesaj verir tavuk kafasıyla

Burda kimse kıyamet koparamaz

Benim peşimi bırakmazsanız başınıza dert olurum sana adamlarına ailelerine sevdiğiniz her şeyi elinizden acımasız bir şekilde alırım beni karşına alma pişman olursunuz

Aldatılılan kızın aileside olaya dahil olur kısasa kısas vakti geldi ekip iki yerden gelen mesaj birisi tavuk kafası birisi insan kafası çünkü o aldatılan kızın eski çocukluk aşkı Ali Ozan müdürün devresi
394.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @Emre Ozansoy @EmreCan @xdragxx @Tolstoyevski @12.Adam @HeisenBerg exxx
------

@slhttnmtl

Elindeki hikayeyi biriktir biraz bu diziye ara ver rahat olur
Arka sokaklar biraz sıkıntılı gidiyor Afganistan sokak çetesi felan forumda bu konular yasak
İrlandanın bir polisiye dizisini seyrettim Türkiye’nin gündemine gönderme var o da olmuyor
İsmi red Rock @slhttnmtl
------

@pompy emeğine sağlık güzel olmuş
Arka sokaklar neden Afgan sokak çetelerine girdi red Rock İrlandada Türkiye’nin gündemine gönderme yaptılar @Angelica

• Beğendim
Reactions: Angelica
Arka sokaklar biraz sıkıntılı gidiyor Afganistan sokak çetesi felan forumda bu konular yasak
İrlandanın bir polisiye dizisini seyrettim Türkiye’nin gündemine gönderme var o da olmuyor
İsmi red Rock @slhttnmtl
------

Arka sokaklar neden Afgan sokak çetelerine girdi red Rock İrlandada Türkiye’nin gündemine gönderme yaptılar @Angelica

Bilemiyorum neden ki

İsmi red Rock @slhttnmtl
------

İşte bazı kurallar sıkıntı :(