Yarışmaya bakıyoruzNe işi be aylak herif.
Yarışmaya bakıyoruzNe işi be aylak herif.
Ona da iş mi diyorsun pes.Yarışmaya bakıyoruz
Uğraşıyoruz işteOna da iş mi diyorsun pes.
Bir şey yaptığım yokSinirime dokunuyorsun. .ss
Galatasaray tur atladı Randers Fenerbahçe’nin Vardar maçında yaptığını yaptıKim attı reyiz
Atlasınlar reyiz ülke puanı artsın işte birazGalatasaray tur atladı Randers Fenerbahçe’nin Vardar maçında yaptığını yaptı
3 gol at ikisini kendi kendine at 3-2 le elen
Sevindim Galatasaray Fenerbahçe gibi oynadı karşı rakip Vardar gibi oynadıAtlasınlar reyiz ülke puanı artsın işte biraz
Sen öyle san. .ssBir şey yaptığım yok
Biraz ilerleyip sonra elensinler daha iyiSevindim Galatasaray Fenerbahçe gibi oynadı karşı rakip Vardar gibi oynadı
Şampiyonlar ligi ödüm koptuBiraz ilerleyip sonra elensinler daha iyi
Kura çekimi ne zaman reyizŞampiyonlar ligi ödüm koptu
Bayern Münih Barcelona Benfica Beşiktaş düşünüyordu şaşardım bir bu felaket eksikti
@eskici
Meltem Ceyda karakterini oynayacak oyuncu Merve Sönmez ve senin sevgilin ona çalışıyor mucize doktordaki kız ama kötülere çalıştığını bilmiyor en iyi arkadaşı çünkü @DosiSen öyle san. .ss
Ben o kızı istemem sevgili olarak.Halkın Polisi 381.Bölüm Fragmanı
Ali Ozan müdür korona virüsün arkasındaki güçün peşinde
Her şeyi görebilen bir kız nasıl görüyor Fransa’dan kendisi aşısını ve panzehirini olup bulaşmasını engeller Halkın Polisi Pazartesi günü Yenisuda
Büyük ortak kim nasıl her yere hakimler Bu güç nerden geliyor @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @The_Erinch @Tolstoyevski @kerem @eskici @slhttnmtl
------
Meltem Ceyda karakterini oynayacak oyuncu Merve Sönmez ve senin sevgilin ona çalışıyor mucize doktordaki kız ama kötülere çalıştığını bilmiyor en iyi arkadaşı çünkü @Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?