Bence kalsın.Bugün Sihirli Kızıda yayınlamam gerekiyor @serhatt
------
Yayın karıştı @Emre Ozansoy sihirli kızı yayınlayacakten bu diziyi yayınlamam
Bence kalsın.Bugün Sihirli Kızıda yayınlamam gerekiyor @serhatt
------
Yayın karıştı @Emre Ozansoy sihirli kızı yayınlayacakten bu diziyi yayınlamam
Yarın maç var musicsurvivor var denize düşer diziBence kalsın.
O da doğru. Ama ilgi görür yine de.Yarın maç var musicsurvivor var denize düşer dizi
Okeyyy.Ekibe Falcı şoku sakız falında özellikle Ali ozan müdüre sen benden başka kızla beraber olamayacaksın diğer Ceyda’ya yardım etsen kiminle yağmurda dolaştığını biliyorum Çinli ve Meksikalı kız sıra sıra virüs her yere gidecek en son İrlanda ve Türkiye’de hedefe dahil olur
Korona virüsü hedefine Halkın Polisii yeni Bölümüyle Pazartesi günü Yenisuda @serhatt @12.Adam @xdragxx @Angelica @Çiğdem @Emre Ozansoy
Merakla bekliyorum.
Bir ecünnü yüzünden yanlışlıkla yayınladı bunu.
Bu kazaraya oldu
Bu kazaraya oldu
Aradan çıkmıs hem akşam yayınlamamasıda iyi olmuş sonra sonuclara gelip bize kızıyorBir ecünnü yüzünden yanlışlıkla yayınladı bunu.
Haklı ayol hep taş koyuyorlar önüne.Aradan çıkmıs hem akşam yayınlamamasıda iyi olmuş sonra sonuclara gelip bize kızıyor
Maç var Uefa Avrupa konferans ligi Uefa Avrupa ligi maçları Uefa şampiyonlar ligi kura çekimiAradan çıkmıs hem akşam yayınlamamasıda iyi olmuş sonra sonuclara gelip bize kızıyor
İyiki gündüz gelebildim yoksa akşama sonuclardayken önüme yemek getirip duracakmısHaklı ayol hep taş koyuyorlar önüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?