fikstür beni sıkıştırdı biraz hemde ramazan neden maçı 20.30 alıyorsun 19:00 da oynat 21 gibi yayınlıyım @Emre OzansoyHayır dedim.
fikstür beni sıkıştırdı biraz hemde ramazan neden maçı 20.30 alıyorsun 19:00 da oynat 21 gibi yayınlıyım @Emre OzansoyHayır dedim.
20.30 çok geç, evet.fikstür beni sıkıştırdı biraz hemde ramazan neden maçı 20.30 alıyorsun 19:00 da oynat 21 gibi yayınlıyım @Emre Ozansoy
ramazandan kaynaklı akşam yapıyorum ben oruçlu okumasın diye kimse @Emre Ozansoy ve orucu bozar diye düşünüyorum @Emre Ozansoy20.30 çok geç, evet.
Gündüz yayınlasan sen?
Erken sezon finali için.belki cuma Arka sokaklar özetteyken yayınlayabilirim yada bu bölümü sezon finali olarak kabul edeceğim @serhatt
------
@serhatt anket ekledim @Dosi @Angelica @xdragxx @Tolstoyevski @Özgür @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinch @Doğan
Oruçlu olan akşam okur @pompyramazandan kaynaklı akşam yapıyorum ben oruçlu okumasın diye kimse @Emre Ozansoy
Ankete hayır dedim.belki cuma Arka sokaklar özetteyken yayınlayabilirim yada bu bölümü sezon finali olarak kabul edeceğim @serhatt
------
@serhatt anket ekledim @Dosi @Angelica @xdragxx @Tolstoyevski @Özgür @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinch @Doğan
Ana caddelerde sürekli fenerin maçına çarpacak Birde ona sansür uygulamam gerekecek konudan kaynaklı içinde hem sihir hem polis var @Emre OzansoyKötü tesadüf.
belki cuma Arka sokaklar özetteyken yayınlayabilirim yada bu bölümü sezon finali olarak kabul edeceğim @serhatt
------
bu 21 takım bana kabus oldu @AngelicaHayır dedim bende devam et bence