Şansızlık iştegiden senaryomun yerine yenisini yazdım @Dosi şu kural hatası neden fenerbahçeyi buluyor
İFAB oyun diyor bir olur iki olmaz diyor @DosiŞansızlık işte
Teşekkürler bakalım yeni sihirli annem nasıl olacakBurada RTÜK yok o yüzden sıkıntı yok Biraz ağır olmuş
Eski tadı her türlü vermezTeşekkürler bakalım yeni sihirli annem nasıl olacak
hafta içi hergün olayından sonra verme şanşı olabilir @Gerekli24Eski tadı her türlü vermez
heycanlıSelin ve Mesutun düğünü bilinmeyen bir terör örgütü tarafından ertelenirken
bu örgütün hedefi Asıl hedefi Emir müdür ve ekibi
Bir antreman yaptılar
bakalım Emir müdürün nikahı olacakmı Ali Ozan müdür bütün önlemleri alacakmı ilk düğünleri dondurma kazasına uğrar o çete yakalanınca tekrar düğüne gitmek ister
Ali Ozan müdür bu mutasyona uğramış bir çete bukalemun gibi her iş altından geliyor bu bir polis ekibide olabilir efsanelerden o gözlüğü satmak o kadar kolay değil türkiyede
Ali Ozan müdür Ermenistandaki polis arkadaşından yardım ister
hemen ekibiyle türkiyeye gelir
o sırada Azerbaycan bakü emniyetin başkomiseri gelir
Yasemin amir Şirinin kuzeni Azerbaycan emniyetinden yardım ister
bakalım
Ali Ozan müdür ne yapacak birde o çağırdığı kız Ali Ozan müdürün ilk çocukluk aşkı
Halkın Polisi heyecan dolu yeni bölümüyle Yenisuda
@Doğan @Angelica @Dosi @Emre Ozansoy @Gerekli24 @STARAN
aynen
Hakemlere saldırı bomba havai fişek molotof kokteyi atmışlar Yunanistan’da @Doğangeçmiş olsun neden
Halkın Polisi 356.Bölüm Fragmanı
Ekibe garip düşman lakabı Görünmez Cadı @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinch
her kılığa giriyor bu görünmez cadı ve ekibi bukalemun gibi Halkın Polisi acayip farklı yeni bölümüyle Pazartesi Günü Yenisuda @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Dosi @Angelica @STARAN @Doğan
Birde geçen yıl 34 haftada 26 tane kural hatası yapmalarımerakla bekliyorum
Birde geçen yıl 34 haftada 26 tane kural hatası yapmaları
Birde 21 takımı nasıl idare edecekler
Yine kural hatası oldu Fenerbahçe Konya maçında @Angelica
Evet öyleHiç iyi olmamış bence ya