YS Halkın Polisi 353.Bölüm

354.bölüm fragmanı
Halkın Polisinde düşman üstüne düşman kazanan ekibin bir çözümü neler getirecek
nikah hazırlığı varken bir polis ekibi efsanevi polis ekibi görevden alınmış adamlar bunu yapanlara intikam yapan etmiş olay kadın cinayetiyle başlıyor indirim yapmayınca hakim vuruluyor polisleri korkudan görevden alıyor dosya kapanıyor bu olaydan sonra bakalım ekip hem bu kadın cinayetini öğrenebilecekmi
yoksa o ekibi oyalamak için oynanan kötü bir oyun mu ekibe Halkın Polisi aksiyon dolu yeni bölümüyle Pazartesi Günü Yenisuda @Doğan @Dosi @Angelica @Gerekli24 @Emre Ozansoy

• Beğendim
Reactions: Dosi and Gerekli24
@Dosi deprem olayından kaynaklı iki senaryoda düzenlemeye gideceğim deprem konusuda işlenecek iki dizide
Hem burda
Halkın Polisi 354.bölüm fragmanı iki felaket bir arada hem deprem hem terör saldırısı
Halkın Polisi Pazartesi günü Yenisuda @Dosi @Doğan @serhatt

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Halkın Polisini maçtan kaynaklı salıya atıyorum iki galatasaray maçı zamanı yayınladım kaç defa fener maçındada yayınladım hiç hayır getirmedi @Dosi @Emre Ozansoy galatasaray @xdragxx rakipleri kazandı
Halkın Polisini yayınladım seri bitmesin diye irlandada ters terpti totem elimde patladı belki maçtan sonra yayınlarım ama şu anlık salı bilin

• Beğendim
Reactions: Dosi