arada bir tarzım olmayan sahne yazıyorum romeo ve juliet gibi @ÖzgürHelal olsun be pompy 347 bölüm yazmak kolay değil. Emeğine sağlık.
arada bir tarzım olmayan sahne yazıyorum romeo ve juliet gibi @ÖzgürHelal olsun be pompy 347 bölüm yazmak kolay değil. Emeğine sağlık.
Tarzının dışına çıkman güzel. Hep bomba nereye kadar.arada bir tarzım olmayan sahne yazıyorum romeo ve juliet gibi @Özgür
aşk sahneside yazmaya çalışıyorum ama çok zorluyor beni @ÖzgürTarzının dışına çıkman güzel. Hep bomba nereye kadar.
Güzel yazmışsın niye zorlanıyorsun ki.aşk sahneside yazmaya çalışıyorum ama çok zorluyor beni @Özgür
ben bodrumda romantiklik yaptığımda deprem olur irlandada bir romantiklik yapıyım dedim virüs çıktı bende şanş yok @ÖzgürGüzel yazmışsın niye zorlanıyorsun ki.
Hangimizde şans var ki.ben bodrumda romantiklik yaptığımda deprem olur irlandada bir romantiklik yapıyım dedim virüs çıktı bende şanş yok @Özgür
irlandada yediğim yemekler kanlı tavuk kanlı hindi @ÖzgürHangimizde şans var ki.
midem bozuldu feci halde @ÖzgürGeçmiş olsun.
aile yanında mecbur yiyeceksinMiden bozulduktan sonra yemedin inşallah bir daha.
senaryom kötü gidiyor diye @DosiEvet sevmedim