YS Halkın Polisi 345.Bölüm (15.Sezon İlk Bölüm)

Arka Sokaklar bile 1 kere final yaptı @pompy umarım 1 kere daha final yapmaz @pompy
ikisinde forumun rtürküne takıldım @slhttnmtl
Halkın Polisi 346.Bölüm fragmanı
Ali Ozan müdür İrlandada Çin yeni yılını kutlarkan yıla bakar fare yılı domuz yılının bitişini kutluyoruz başımıza bir felaket gelmesin entrika çetesi onları gözetliyordur
entrika çetesi gelsede bir felaket rahat etsek
Bana bırakın bu işi bir tanıdığım var asla peşimize düşemeyecekler halkın Polisi heyecanlı 346.Bölümüyle Salı Günü yenisuda
@slhttnmtl @Dosi @Gerekli24 @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch

Son düzenleme:
Ali Ozan müdür irlandadayken entrika çetesinin peşine düşmüştü irlandada çinin yeni yılını kutlarken domuz yılının bitişi fare yılının gelişi kutluyorlardı gizli görev hiç fark ettirme
ama birilerinden haber sızmış nerden sızdığı belirsiz bu çete herkesin sevmediği huy fesatlık huyu onu yaymaya çalışan çete bir virüs gibi yaymak istiyorlar Halkın Polisi Heyecan dolu bölümüyle salı günü Yenisuda @Dosi @12.Adam @Tolstoyevski @Gerekli24 @slhttnmtl @serhatt @STARAN @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
bir kaç bölüm sonra bende Arka sokakların fragmanındaki konuyu işleyeceğim yazdım zaten bu fragman çıkmadan önce @doan56 gündoğanda yemek saatinde olan olayı değiştirerek yazdım @doan56

• Beğendim
Reactions: Doğan