Evet şaşırdım.böyle geleneğe şaşırdın mı iskoçya gelenekleriyle düğüne tuzak kurdu bir saplantılı aşık
Evet şaşırdım.böyle geleneğe şaşırdın mı iskoçya gelenekleriyle düğüne tuzak kurdu bir saplantılı aşık
İskoçyada evlilik nikah masasından tuvalete bile gitmeyecek ne erkek ne kız yoksa damadın kız arkadaşları gelini damat Yokten gelin yokten gelinin arkadaşları damadı dudağından öpebilirEvet şaşırdım.
Çok saçma.İskoçyada evlilik nikah masasından tuvalete bile gitmeyecek ne erkek ne kız yoksa damadın kız arkadaşları gelini damat Yokten gelin yokten gelinin arkadaşları damadı dudağından öpebilir
@serhatt
İşim olmaz
Seni arıyor serhat telefonunu aç
Yok öyle bir şeySeni arıyor serhat telefonunu aç
Bayramlaştınızmı siz ziyarete geldimi @serhattYok öyle bir şey
Yasak vardı ya bilmiyor musunBayramlaştınızmı siz ziyarete geldimi @serhatt
Sizde kalırdı @serhattYasak vardı ya bilmiyor musun
Yasağa uymazlarsa öyle olur
Burada hiç yasak olmuyordu gidip bayramı bulmuslar edecekYasağa uymazlarsa öyle olur
Bir daha olmaz zatenBurada hiç yasak olmuyordu gidip bayramı bulmuslar edecek
Yine gelecek diyorlar biz virüs bitti demekle bittimikiBir daha olmaz zaten
Virüs bitmez zaten virüsle birlikte yaşamaya alışıcaz artıkYine gelecek diyorlar biz virüs bitti demekle bittimiki
Sen kesin virislüsün sürekli çöplerin oldu yerdesin zaten dikkat ettimde @serhatt senden uzak duruyor @xemrexxx @Forumdash @alperuzVirüs bitmez zaten virüsle birlikte yaşamaya alışıcaz artık
Ne alakası varSen kesin virislüsün sürekli çöplerin oldu yerdesin zaten dikkat ettimde @serhatt senden uzak duruyor @xemrexxx @Forumdash @alperuz
Bayramla birlikte cilveleşmeyi kesmiş senle @serhattNe alakası var