Ben gördüm düzeltmiş şuan
Sen neyeBende sinirleniyorum .ss
yoktu telefondan yazıyorum zaten ter sıkıntı oluyor bazen virüs mouse alamıyorum birde irlanda bilgisayarıBen gördüm düzeltmiş şuan
Neyi bee 😱 😱 😱
yoktu telefondan yazıyorum zaten ter sıkıntı oluyor bazen virüs mouse alamıyorum birde irlanda bilgisayarı
telefon irlanda telefonu @sokak sanati
ben çok terlerim sucuk gibi @sokak sanatiÇok mu terliyorsun yazın reis
evet ama ben oyun oynarken bile terlerim kazanmaya oynarım fenerle @sokak sanatiÇok yemek yiyorsun o zaman sen kesin.
evet ama ben oyun oynarken bile terlerim kazanmaya oynarım fenerle @sokak sanati
şu anlık osm diğer bilgisarayım diğer evde annemin evindeyim @sokak sanati fenerbahçeyle tff 3.lig derdimde varmıydı yokmuydu bilemedim @sokak sanati ama varmış bodrumspor varHangi oyunu oynuyorsun en çok.
Ben kendim geldimSeni nerede yakaladı @serhatt da duysun
Ne işim olur benim pavyondaPavyonda yakalamıştır @eskici yi .ss
şu anlık osm diğer bilgisarayım diğer evde annemin evindeyim @sokak sanati fenerbahçeyle tff 3.lig derdimde varmıydı yokmuydu bilemedim @sokak sanati ama varmış bodrumspor var
benim öğrenci evim yalnız yaşamaya çalışıyordum irlandadan geldim tabi o evde balkon yoktu ve her yer kapalı sürekli adana kebap söylerdim artık irlandadan gelince kirada oturuyorum irlandada pizza yemektenKaç tane eviniz var. Annenin evi bi de kendi evi mi var. Seni alan kız yaşadı reis dikkate et