bir sen eksiktin ayol .ss
bir sen eksiktin ayol .ss
Adam sinirlendibir sen eksiktin ayol .ss
Korkulur kendisinden.Ohaa tek tek bizi topluyor resmen benide forumun aşağı sokağında yakaladı fındık yerken@serhatt @sokak sanati @Bully @alperuz
Bende sinirleniyorum .ssAdam sinirlendi
boazında kalsın .ssOhaa tek tek bizi topluyor resmen benide forumun aşağı sokağında yakaladı fındık yerken@serhatt @sokak sanati @Bully @alperuz
FaciaHer yer böyle
Giresun
Görele
Trabzon
Kerem nedir bu
Çiğdem nedir bu
Her yerde pusuya düşürdüler
Aynı anda ligler başlamış
Beşiktaş Antalyaspor maçında korona vakaları çıkar
Aynı anda
Keremde çatışmadayken öksürük nefes almakta zorlanır korona mı bu
Bizim ilçeye gelmişler @kerem de korona çıkmıs@XEMRE @sokak sanati @eskici @pompy @serhatt @alperuz
@eskici yle beni aynı anda yakalayıp buraya getirdi hemde farklı yerde oldumuz halde iki yerede yetiştiKorkulur kendisinden.
ben küfürlü senaryo yazmam yok @sokak sanati
Hangisi 😱
Reyizin yaptığı krallığı gördün mü
Büyücü .ss@eskici yle beni aynı anda yakalayıp buraya getirdi hemde farklı yerde oldumuz halde iki yerede yetişti@sokak sanati @alperuz @xemrexxx @serhatt
Aldınmı ağzının payını @sokak sanatiben küfürlü senaryo yazmam yok @sokak sanati
Reyiz yakalar affetmezOhaa tek tek bizi topluyor resmen benide forumun aşağı sokağında yakaladı fındık yerken@serhatt @sokak sanati @Bully @alperuz
Oh iyi yaptı Pompy
Sen ne arıyorsun burada dedi bulundum konuda ödüm koptu anlasılan sanada aynısı olmuşReyizin yaptığı krallığı gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?