@Maskeli Fedai yi ben yok edeceğim zaten, bu aralar çok hadsizleşti pis kütük...
Sayın Gs'li dostum yine satılmışım bir yerlerde.. @Sherlock
Bu sefer ikili satış gelmiş sayın Gs'li dostum, bunlar satış işlerini ilerletti iyice...
@Maskeli Fedai yi ben yok edeceğim zaten, bu aralar çok hadsizleşti pis kütük...
Sayın Gs'li dostum yine satılmışım bir yerlerde.. @Sherlock
Senin gibiler işteBu sefer ikili satış gelmiş sayın Gs'li dostum, bunlar satış işlerini ilerletti iyice...
Senin gibiler işte
Ağlasın @Maskeli FedaiBu sefer ikili satış gelmiş sayın Gs'li dostum, bunlar satış işlerini ilerletti iyice...
Hainlik yapmadığımda bile hain muamelesi görüyorum, kendine gel yoksa ben de satarım seni bak.Yaparım en güzelinden bir hainlik, karşı safa geçerim.
Sizden korkan sizin gibi olsun
5 yıl oynanmaz ise bir çok külüp batma noktasına gelir ve batar.Gelirleri sen mi karşılayacaksın?Ozaman olmucak bu maçlar yanı daha iyi @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @12.Adam @eskici zaten şöyle 5 yıl falan ara verseler keşke dünyanın en gereksiz iki şeyinden biri siyaset ve maç
Sizden korkan sizin gibi olsun
Bu sefer ikili satış gelmiş sayın Gs'li dostum, bunlar satış işlerini ilerletti iyice...
Senin gibiler işte
Şerlok beyciğim çok yanlış bir kişiye destek olmaya çalışmış
Çekyalı birisini destekleyen Hainku gelmiş..Şerlok beyciğim çok yanlış bir kişiye destek olmaya çalışmışHainli Fedai'ye destek olayım derken yemiş satışı kendisinden
Alaman kızını destekleyen Hainli Fedai'nin bu konuda laf söylemeye hakkı yoktur...Çekyalı birisini destekleyen Hainku gelmiş..
65 yaş üstü maça çıkamıyor teknik direktör olarak @MasacREAlaman kızını destekleyen Hainli Fedai'nin bu konuda laf söylemeye hakkı yoktur...
Bekliyoruz reyizHalkın Polisi 336.Bölüm fragmanı
Büyük Pusu ekip tehlikede kerem müdür ve ekibi almanyadan gelip virüsten kaynaklı istanbulda mahsur kalan ekip Almanyada ne etki yaratacak halkın Polisi tehlike dolu yeni bölümüyle 18 Mayıs pazartesi günü saat 21.45 yenisuda @kerem @Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @eskici @MasacRE
Anlamadım reyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?