Saçmalık
aaa rezalet.
Sihirli annemde peri ninenin söylediği söz doğru çıktı kader perisi yeterince oynadınız diyor sihirli annem 2052 de dünyanın bu hale gelmemesi lazım dedi toprak biz engelliceğiz dedi dizinin final kararı çıktı @serhattaaa rezalet.
Çok kötü oldu.Sihirli annemde peri ninenin söylediği söz doğru çıktı kader perisi yeterince oynadınız diyor sihirli annem 2052 de dünyanın bu hale gelmemesi lazım dedi toprak biz engelliceğiz dedi dizinin final kararı çıktı @serhatt
Sihirli annem 2011 79.Bölüm deniz küçülmüş ağaç hiç yok her yer gökdelen yıl 2052 ye gittiler @serhattÇok kötü oldu.
Çok kötü bir durum.Sihirli annem 2011 79.Bölüm deniz küçülmüş ağaç hiç yok her yer gökdelen yıl 2052 ye gittiler @serhatt
2052 deki durum bu uçan arabalar vardı 2052 deki durum doğayla iyice oynamışız ben yazdım 2013 te uyarmak için pakize dünyayı tehdit eden bir virüs diye anlamadı forum @serhatt @mrt-06 @DosiÇok kötü bir durum.
Herşey kötüye gidiyor.2052 deki durum bu uçan arabalar vardı 2052 deki durum doğayla iyice oynamışız ben yazdım 2013 te uyarmak için pakize dünyayı tehdit eden bir virüs diye anlamadı forum @serhatt @mrt-06 @Dosi
@Maskeli Fedai bitirdi diziyi 2013 te @serhatt
2013 te yazmam 132 bölüm sürdüHerşey kötüye gidiyor.
Adı batasıca.