Peki bunu neden yapayım
mecazi anlam @sokak sanati
mecazi anlam @sokak sanati
Ya artık oy vermek istemezse Korkmuş çocukOy verirken hile yapmasın diye
@pompy takma yorumlari, efsane oylarini kullanmaya devam et. Herkese tepki geliyor sonucta, sana özel bir sey degil bu Ali Ozan. Alismaya bak yani.Sana yarışmayı Umut'a devrettiğin için kızmış, Umut'a da onu jüri yaptığı için kızmış çünkü reyizin oylarına tepkiler gelmiş Sinirlendirdiniz kendisini @sokak sanati
Oh uğraşın durun şimdi@pompy takma yorumlari, efsane oylarini kullanmaya devam et. Herkese tepki geliyor sonucta, sana özel bir sey degil bu Ali Ozan. Alismaya bak yani.
Ya artık oy vermek istemezse Korkmuş çocuk
Hımm bi düşüneyim Eğleniyorum böyle şu andaİşte aserat ve Ozandan korkuyor. Onlar bi şey yapamaz de. Koruma altına al çocuğu @pompy Bully Admin seni koruyacak
Hımm bi düşüneyim Eğleniyorum böyle şu anda
Sil gitsin @BullyNeyse konu açacağım. Tamda jüriden kısmındayım adını silsem mi ne @Maskeli Fedai
Neyse konu açacağım. Tamda jüriden kısmındayım adını silsem mi ne @Maskeli Fedai
İkinizi konudan engellerim mesaj yazamazsınızSil gitsin @Bully
Çok geç sinirlendirdin beni Engellemiştim seni konudanSana oyun oynadım. @Bully gibi bir arkadaşı satar mıyım? Sen ne hain bi şeysin yaa. Bir kere daha gördük gerçek yüzünü
Sil gitsin dedi hemen zaten hain troll Kimseye güvenemeyecek miyim ben ya???@Maskeli Fedai 'ye oyun için yaptım. Seni satacağını göstermek için
Rahatsızım sendenBiz @Bully ile bu konuyu konuştuk Sana oyun yaptık