Derste öğrendim telif hakkı kanunu aykırılıktan @ÇiğdemSerhata vericeğinide bizle paylaşır pompy @Harunnn60 @xemrexxx
Derste öğrendim telif hakkı kanunu aykırılıktan @ÇiğdemSerhata vericeğinide bizle paylaşır pompy @Harunnn60 @xemrexxx
Birola dava açmalı bence hemenÇocuklar Duymasın çok çalıyor senden Havucu hapise önce sen atmıstın tutkuyuda mafyanın arkasında diye önce yazan sendin ve daha çk var @serhatt
Benim o kadar param olsa Sihirli Anneme yapımcılik yaparımÇocuklar Duymasın çok çalıyor senden Havucu hapise önce sen atmıstın tutkuyuda mafyanın arkasında diye önce yazan sendin ve daha çk var @serhatt
Birola dava açmalı bence hemen
Aaa bak parayı yerim demiyor dediği şey çok doğru bravo cnmBenim o kadar param olsa Sihirli Anneme yapımcılik yaparım
Birola dava açmalı bence hemen
Seray severden 500 milyon tl istemişlerAaa bak parayı yerim demiyor dediği şey çok doğru bravo cnm
Sihirli Annem için inci kirhan telif davasi açacakmış oyuzden yapamamışlar filminiO niye cnm
Ben olsam yerimAaa bak parayı yerim demiyor dediği şey çok doğru bravo cnm
Oyüzden @pompy olamıcaksın hiçbir zaman Aman o sana benzemesin yeterBen olsam yerim
Öyle bi hedefim yok zaten Onu kendime benzeteyim de gör senOyüzden @pompy olamıcaksın hiçbir zaman ?A Aman o sana benzemesin yeter
sen yut o bombayı da geber
Dermandı sanırım şuan onun düşmanıHalkın Polisi 291.Bölüm Çanakkale Polisleri çatışmaya giriyor Gelibolu yarımadasında Melek başkomiser yardımcısı İstanbula gelip Çanakkale boğazından bir bir silah sevkiyati olacak İstanbuldaki mafyalara ve ordan örgütlere gidecek Bunu engelliyebilecekmi Mesut komiserin baş düşmanı acaba kim o @Çiğdem
Ps 8 oyunu yapacak bunu dizide ama yapılmadı birisi Türkiyede yapıp piyasaya sürüyor Ps 8 i daha 5 i çıkmadan @vadikızı bu oyun Zathura filminde Zathura oyununa benziyor böyle senaryoya girmek istemiyordum ama bu bir konsol oyunu Türkiyede yapıldığı için cihaz ölüme sebep oluyor @vadikızıPadişahmı aboww