Balyadaydim Hemen Ordan profitrolcuye uçtumAman dikkaet birşey olmaıdya
Bekliyoruz cnmHalkın Polisi 290.Bölüm Fragmanı 300. Bölüme son 11 Bölüm Aylin başkomiserin kardeşi ortaya çıkıyor
Çocuklarını bulamadığı için Sinirlenen ve Meldanın yanında iş birliği yapmak ister o sırada bir top sahasını yıkmak isteyen bir inşaat şirketi bir anda ikiz bir çocuk gören Selin bunlar o kayıp çocuklar Selin Amir silahını çeker polis bu Melda üzgünüm buna izin veremem selinin arabasında bomba patlar çok sayıda çocuk ağır yaralı bombayı koyan kim bir polis o gaz bombasını bilerek attılar Melda değil birtek stad büyücüsüde bu işin içinde
Derdi Aylin başkomiserin kardeşi Masal @Çiğdem @Harunnn60 @kerem @Dosi @MasacRE @vadikızı
Yine bombalar büyüler herşey var sihirli hayatlarla akrısık gibiNasıl senaryo
Daha çok şaşıracaksınızYine bombalar büyüler herşey var sihirli hayatlarla akrısık gibi
Evet Aylın baskomiserin kardeşinin sevgilisiZeki bu bölümmü geliyor
Ooo senaryoyuda kurmussunEvet Aylın baskomiserin kardeşinin sevgilisi
Hayır yokOoo senaryoyuda kurmussunGerçekte kardeşi varmı onun
Ozaman güzel kuruglamassın şimdi senden görüp Ayline kardeş getirirseler şaşırmaHayır yok
ŞaşırmamOzaman güzel kuruglamassın şimdi senden görüp Ayline kardeş getirirseler şaşırma
Hep senden çalıyorlar telifini alsan senaryolarının bak şaka değil notelde senaryonu telifini alacan dizilerde o senaryodan birisinin sahnesini görünce inanılmaz para alırsın ve senin yazdığın sahneleri dizilerde çok gördükŞaşırmam
Bizi de görür artıkHep senden çalıyorlar telifini alsan senaryolarının bak şaka değil notelde senaryonu telifini alacan dizilerde o senaryodan birisinin sahnesini görünce inanılmaz para alırsın ve senin yazdığın sahneleri dizilerde çok gördük ?A@Yiğitt @serhatt @xBUGRAx @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
Biliyorum cezayı 50 milyar tl cezası varBizi de görür artık
Biliyorum cezayı 50 milyar tl cezası var
Serhata vericeğinide bizle paylaşır pompyBizi de görür artık
Bak bakalım sağ çıkabiliyon mu sabaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?