Üzüldüm senin adına [emoji17]Daha yeni başladık ben beklemiyordum 80 kişi arasından sadece iki kişi kaldı dersten @papuleoo
Üzüldüm senin adına [emoji17]Daha yeni başladık ben beklemiyordum 80 kişi arasından sadece iki kişi kaldı dersten @papuleoo
Hayır 3 hafta yok Sınavdan kaynaklı @Çiğdem-@Harunnn60 Meraktan uyuyamaz şimdi sezon arasınada girdi dizi
Naılsa sezon finali sen sınavını bitir önce devam edersin cnmHayır 3 hafta yok Sınavdan kaynaklı @Çiğdem-
Aaa pardon sezon finali sanmıstım aklım karışmış yineBu daha yeni sezona başladı @Çiğdem-
Evet o derste süprizden çıktı ben şubatta yazmam gerekirdi bu bölümü @Çiğdem-Aaa pardon sezon finali sanmıstım aklım karışmış yineŞimdi yine araya girdi ozaman
Bu Halkın Polisi.Aaa pardon sezon finali sanmıstım aklım karışmış yineŞimdi yine araya girdi ozaman
@Harunnn60 3 hafta yok Halkın Polisi sınavımdan kaynaklı
Sınav oldundan yine araya girmiş .A Başlamasaydı keşke hemen sınavdan sonra başlasaydıBu Halkın Polisi.
Geçen bende karıştırdım.
Yılbaşı bölümü şubatta olurdu ozaman @Çiğdem-Sınav oldundan yine araya girmiş .A Başlamasaydı keşke hemen sınavdan sonra başlasaydı
Sana nasıl yaptın diyordu hemen iş başına başlamış hiç dinlenmiyor
Yılbaşı bölümü buymuş cnm şubata kalmasın diye yayınladım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?