Üzüldüm senin adına [emoji17]Daha yeni başladık ben beklemiyordum 80 kişi arasından sadece iki kişi kaldı dersten @papuleoo
Üzüldüm senin adına [emoji17]Daha yeni başladık ben beklemiyordum 80 kişi arasından sadece iki kişi kaldı dersten @papuleoo
Hayır 3 hafta yok Sınavdan kaynaklı @Çiğdem-@Harunnn60 Meraktan uyuyamaz şimdi sezon arasınada girdi dizi
Naılsa sezon finali sen sınavını bitir önce devam edersin cnmHayır 3 hafta yok Sınavdan kaynaklı @Çiğdem-
Aaa pardon sezon finali sanmıstım aklım karışmış yine Şimdi yine araya girdi ozamanBu daha yeni sezona başladı @Çiğdem-
Evet o derste süprizden çıktı ben şubatta yazmam gerekirdi bu bölümü @Çiğdem-Aaa pardon sezon finali sanmıstım aklım karışmış yine Şimdi yine araya girdi ozaman
Bu Halkın Polisi.Aaa pardon sezon finali sanmıstım aklım karışmış yine Şimdi yine araya girdi ozaman
@Harunnn60 3 hafta yok Halkın Polisi sınavımdan kaynaklı
Sınav oldundan yine araya girmiş .A Başlamasaydı keşke hemen sınavdan sonra başlasaydıBu Halkın Polisi.
Geçen bende karıştırdım.
Yılbaşı bölümü şubatta olurdu ozaman @Çiğdem-Sınav oldundan yine araya girmiş .A Başlamasaydı keşke hemen sınavdan sonra başlasaydı
Bir yerde parmağı gözükmüş ama olur o kadar da. @pompy de bu işte usta olmaya başladı.Ooo buda güzel olmuş cnm @Harunnn60 1 sen 2
Sana nasıl yaptın diyordu hemen iş başına başlamış hiç dinlenmiyorBir yerde parmağı gözükmüş ama olur o kadar da. @pompy de bu işte usta olmaya başladı.
Yılbaşı bölümü buymuş cnm şubata kalmasın diye yayınladım diyorEskiden hiç pas geçmezdin yılbaşı bölümünü. pompy'i de kaybettik. @Çiğdem-