YS Halkın Polisi 276.Bölüm (Yeni Bölüm)

Tehlikeye karşı cesaret Suça karşı mücadele
konu Tehlikeyse Görev Arka sokaklardır
Halkın Polisi Ali ozan Müdür Cemal amirin ölümünden şüphelenir hemen araştırma izin ister savcı izin vermez operasyon için güvendiği başka bir savcı var bodrumda ve yanında güçlü bir ekibi vardır Savcı Arzu yardıma ihtiyacım var ne konuda sizi kurtardık unutma kimin bu işleri yaptığı belli tamam dosyayı savcu Arzu alır senin bu ekiple soruşturmaya girmem tehlikeli sen hariç ekip tüm ekip soruşturmada Aslıhan komiser Fırat komiser Mirza komiser İdil komiser Ertan komiserle beraber çalışacaksın Halkın Polisi Yeni ekibiyle güçlü bir Deniz başkomiser Antalyadan getirin Halkın Polisinde her şey değişiyor @Çiğdem-
Bodrumda yeni bir ekip ortaya çıkıyor özel bir ekip İstanbul Asayiş özel ekibe bağlı Başlarında Rıza baba Elleri artık iki ekibin üstünde İki Muğla bodrum asayiş ilçe emniyet başkanı iki ekibin müdürü Asayiş özel ekibin yeni müdürü Enginde müdür olarak yardımcısı Hüsnü müdür ve yeni başkomiser Aylin başkomiser özel ekibin yeni başkomiseri Halkın Polisi Terfi dolu bölümüyle Artık işler zorlaşıyor Halkın Polisi Zorlu ve Tehlikeli görevleriyle Cumartesi günü Yenisuda @Çiğdem- @Çiğdem- @serhatt

Son düzenleme:
ben 3 gündür yokum bugün geldim Ozancım şimdi okuycam yorumlucam bölümü:(

edit: okudum bölüm süper olmuş sakız mafyası hemen yakalandı bakalım yeni bölümde ne olacak fragmanda süper :D
ben ne yapıcam @serhatt ta yorum yapmadı @MayısKralı zaten oda proteso ediyor yarışmasını yayından kaldırdım o da protesto ediyor hepsi sokak sanati yüzünden