YS Halkın Polisi 276.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,328
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi 276.Bölüm

Ali ozan müdür Hilal komiseri intihardan kurtardıktan sonra operasyona geçerler

Sakız mafyası yakalanır Sakız Falı bodrumdaki uygunsuz film çeken ve o kadınları öldürme emri veren bir mafya patronu bu değişik bir mafya bu sadece filmi istemiyor gerçeğide istiyor film dediğin gerçeğin aynısı değilmi ben filmi gerçek yaparım

Ünal Erkek kazara bulaşınca ekibe

Ali ozan müdürün daha önce bodrumda yakaladığı Kişi Kerem Yenice

Kerem Yenice olduğunu öğrenen ekip

Gizli Asayiş komiserini ordan kurtarır bomba var hemen kurtarır

Ali ozan müdür adamları yakalanınca

Sakız Falı Murat Belgeci çıkıyor

Ali ozan müdür tanıyorum bunu her şeyi planlıyan bu Gizli Asayiş şubenin komiserin sevgilisine hemen ekip müdahale eder o CD leri alır

Ali ozan müdür herkesi kurtarır bodrumda

Kerem Yenice ceza evinden kaçar

Yok artık Ceza evinde mezbaya dönmüş

Ceza evi müdürü pes artık

Cazibe ve Kemal bitti her şey demekti simgenin oyunu ortaya çıkar hamile değilmiş bitti cazibe ve Kemal vurulurlar

Dudaktan öpüşerek sonsuza kadar sarılarak aynı yastıkta sonsuz uykuya geçerler Simgede intihar eder Kemalin kızında aşık olduğu kişiye beraber vurur onlarda sonsuza uykuya geçerler.

Ekip operasyona devam eder hedefi silah satan çeteyi bitirmek ve bu ekip başarıyla bitirir bu işlerin en büyük lideri bir müdürü sakat ve ailesini öldürmüş ve birde emniyet amirini öldürmüş

Savcıları öldürmüş ve o ekibi kuran kişiyide bir türlü iz yoktur kim yaptı belirsizdir.

Ali ozan müdür ne oldu öldüler intihar

Eyvah başımız dertte kameralar alınmış

Bu kimse Daha yeni başlıyoruz
276.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci @vadikızı @Dosi @emree-29 @papuleoo @ömer karataş @dreamy @yatutarsa @serhatt @MayısKralı @turkuazz @mrt-06

Son düzenleme:
Yine hayal gücün formunda :A :A :A @gözlemci @serhatt

Dudaktan öpüşerek sonsuza kadar sarılarak aynı yastıkta sonsuz uykuya geçerler Simgede intihar eder Kemalin kızında aşık olduğu kişiye beraber vurur onlarda sonsuza uykuya geçerler.
@Çiğdem-
Nasıl bir Yahşi Cazibenin finali böyle olsa ne olur ben çocuklar Duymasına bile böyle final yaptırdım