Hahahaha evde gülme krizine girdim
Sana demiştim çorba olmak için yalvaracaksın
@pompy eline sağlık tıpkı Arka Sokaklar gibi heyecanlı olmuş bu günde çok şükür başıma birşey gelmeden atlatmışım
Hahahaha evde gülme krizine girdim
264.Bölümde normal sahnelerde bizi görürseniz şaşırmayın ayoll bu kokoreç buda pizzaydı diye düşüp bayılmayın
Haftaya hiçbirşey olmamış gibi herkes okumaya devam eder264.Bölümde normal sahnelerde bizi görürseniz şaşırmayın ayoll bu kokoreç buda pizzaydı diye düşüp bayılmayın
@pompy Rüyalarında görüp görüp yazıp dizi diye satıyor işte bize yıllardırHaftaya hiçbirşey olmamış gibi herkes okumaya devam ederhayaldir bunlar hayal
Reyiz sizi oyuncak gibi kullanıyor
Hhahaha Millet yedi bizi ama diğer bölüm yine kanlı canlı rolumuzu alırızReyiz sizi oyuncak gibi kullanıyor
Siz ölürseniz dizi biter zaten sizin ölmemeniz lazımHhahaha Millet yedi bizi ama diğer bölüm yine kanlı canlı rolumuzu alırız
Aaa doğru oyüzden mi bizi öldürmüyor @pompy acabaSiz ölürseniz dizi biter zaten sizin ölmemeniz lazım
Tabi ki de o yüzden reyiz reytingin nereden geleceğini biliyor
Ünlü olmama rağmen hala bu dizide ölüp ölüp hortlamayı kabulleniyorum işte geldiğimiz yeri unutmamak lazım
Zaten reyizi unutursanız sizi ünlü ettiği gibi rezil etmesini de bilir yaniÜnlü olmama rağmen hala bu dizide ölüp ölüp hortlamayı kabulleniyorum işte geldiğimiz yeri unutmamak lazım
destere e kızmış yine olan bana oldu ayoll ona kızıyor benden kokoreç yapıyorlarZaten reyizi unutursanız sizi ünlü ettiği gibi rezil etmesini de bilir yani
Uzayda pizzayı insan etinden yapıyorlar demek kidestere e kızmış yine olan bana oldu ayoll ona kızıyor benden kokoreç yapıyorlarAma onunda kalçasından pizza yapmıslar o nasıl oluyorsa
Acaba kalçasından hamur kıvamı olsun diyemi oradan seçmişUzayda pizzayı insan etinden yapıyorlar demek ki
Reyizin mantığını çözemiyorum ben o yüzden uğraşmıyorum fazlaAcaba kalçasından hamur kıvamı olsun diyemi oradan seçmiş
Cicili bicili rüyalar ben kaçıyorumReyizin mantığını çözemiyorum ben o yüzden uğraşmıyorum fazla
Kalçadan insan ölmez bağırsaktan ufacık parça alındı @eskiciReyizin mantığını çözemiyorum ben o yüzden uğraşmıyorum fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?