YS Halkın Polisi 263.Bölüm (Yeni Bölüm)

Çiğdemin bağırsaklarından kokoreç yaparlar Desterenin kalça etinden kıymalı pizza yaparlar

Ohaa @pompy yine delirdin ayoll 😱😱😱 O değil geberip kurtulamıyoruzda millet bizi yedi ama diğer bölümde bir şey olmamış gibi dizide oynamaya devam ederiz :A :A :A @destere @gözlemci @eskici
Hahahaha evde gülme krizine girdim :F :F :F :F

Sana demiştim çorba olmak için yalvaracaksın :F Ama anladığım @destere nin kalça etin lezzetlimiymiş ki pizza yapılmış :A :A

@pompy eline sağlık tıpkı Arka Sokaklar gibi heyecanlı olmuş bu günde çok şükür başıma birşey gelmeden atlatmışım :D

Hahahaha evde gülme krizine girdim :F :F :F :F

Sana demiştim çorba olmak için yalvaracaksın :F Ama anladığım @destere nin kalça etin lezzetlimiymiş ki pizza yapılmış :A :A

@pompy eline sağlık tıpkı Arka Sokaklar gibi heyecanlı olmuş bu günde çok şükür başıma birşey gelmeden atlatmışım :D
264.Bölümde normal sahnelerde bizi görürseniz şaşırmayın ayoll bu kokoreç buda pizzaydı diye düşüp bayılmayın :A :A :A

Reyizin mantığını çözemiyorum ben o yüzden uğraşmıyorum fazla :A :A
Kalçadan insan ölmez bağırsaktan ufacık parça alındı @eskici
Halkın Polisinde patron ortaya çıkıyor
Tutku Beşiktaş-Münih maçını mahaf ediyor
İlk önce Beşiktaşın aklını Konyada bırakmak
Bu daha önce yine oldu ama iz bulamadılar
Braga-Fenerbahçe Kiev-Beşiktaş @Çiğdem- @Harunnn60 Budefa Tutkunun derdi süper final Galatasaray-Fenerbahçe Kadıköyde stadın yanmasında payı olan Tutku İstanbulu cehenneme çevirdi @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci

Son düzenleme: