Yemem tabii ki de içine bomba falan koymuştur reyizin ne yapacağı belli olmaz her şeyin içine koyabilirBir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmaz
Yemem tabii ki de içine bomba falan koymuştur reyizin ne yapacağı belli olmaz her şeyin içine koyabilirBir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmaz
Çukur da ekmeğin içine bomba koydular @pompy i takip ediyor sanırım senaristYemem tabii ki de içine bomba falan koymuştur reyizin ne yapacağı belli olmaz her şeyin içine koyabilir
Bende tam @pompy ile buluşma fikrini düşünüyordumBir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmaz
Hahahah Aaa düşünsene sana gerçektende gofret yermisin diyor gofreti havaya atıp Anne diye kaçıyorsunAmann Allah korusunben böyle bir düşünceden jet hızıyla uzaklaştım
O değildeHahahah Aaa düşünsene sana gerçektende gofret yermisin diyor gofreti havaya atıp Anne diye kaçıyorsun
Hahahha Öldürücek akdar olmasada kendi imkanlarıyla birşeyler yapıyor olabilir sende güzel deney olursunO değildeDüşün bana cips uzatıyor elimi sokuyorum pakete içinde fare kapanı elimi yakalıyorya da dediğin gibi gofreti alıyorum tam açacağım içinden birşey patlıyor suratıma doğru sonra suratım kapkara
Kafamda kobay yazmıyor herhaldeHahahha Öldürücek akdar olmasada kendi imkanlarıyla birşeyler yapıyor olabilir sende güzel deney olursun
Sen buluşucakmışsın ayoll canınamı susadınKafamda kobay yazmıyor herhaldeSonuçta deneme tahtası da değilimn
Dedim ya vazgeçtimSen buluşucakmışsın ayoll canınamı susadın
Hahaha içime doğmuş demek @eskici e derken sen nasiplendinDedim ya vazgeçtimhızla uzaklaştım bu fikirden , henüz daha çok gencim
Geçen @pompy nin üniversitesinin kapısından geçtim dedim acaba çağırsam gelir mi
Ben neden bu aralar her şeyi yanlış anlıyorum acabaAaa yok sen değilBu @gözlemci buluşmayı düşünüyormuş tabi benim nasihatlarımla vazgeçti daha olduğu yere adım atmaz yakınına bile
Forumda herkesin pot kırması işime geliyor , bu sayede çok göze batmıyorumBen neden bu aralar her şeyi yanlış anlıyorum acaba
Sen çok pot kırmıyorsun bu aralar bir gelişme var sanki sendeForumda herkesin pot kırması işime geliyor , bu sayede çok göze batmıyorum
Hahah Aaa şey işte diğer üyelerde kırdıkları için göze batmıyorumSen çok pot kırmıyorsun bu aralar bir gelişme var sanki sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?