Yemem tabii ki de içine bomba falan koymuştur reyizin ne yapacağı belli olmaz her şeyin içine koyabilirBir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmaz
Yemem tabii ki de içine bomba falan koymuştur reyizin ne yapacağı belli olmaz her şeyin içine koyabilirBir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmaz
Çukur da ekmeğin içine bomba koydular @pompy i takip ediyor sanırım senaristYemem tabii ki de içine bomba falan koymuştur reyizin ne yapacağı belli olmaz her şeyin içine koyabilir
Bende tam @pompy ile buluşma fikrini düşünüyordum malum yakın bana baya, üniversitesi de yakın , gitmeyi düşünüyordum dediğin iyi olduBir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmaz
Bende tam @pompy ile buluşma fikrini düşünüyordum malum yakın bana baya, üniversitesi de yakın , gitmeyi düşünüyordum dediğin iyi oldu
@pompy Senle buluşursa seni deney yapar cnm Sana bombalı çikolata bombalı sakız falan yapar patlıyormu diye sende dener @gözlemciO yüzden o kadar izleniyor demek ki o dizi @pompy reyiz mi yazıyor yoksa o diziyi
Hahahah Aaa düşünsene sana gerçektende gofret yermisin diyor gofreti havaya atıp Anne diye kaçıyorsunAmann Allah korusun ben böyle bir düşünceden jet hızıyla uzaklaştım
O değilde Düşün bana cips uzatıyor elimi sokuyorum pakete içinde fare kapanı elimi yakalıyor ya da dediğin gibi gofreti alıyorum tam açacağım içinden birşey patlıyor suratıma doğru sonra suratım kapkaraHahahah Aaa düşünsene sana gerçektende gofret yermisin diyor gofreti havaya atıp Anne diye kaçıyorsun
Hahahha Öldürücek akdar olmasada kendi imkanlarıyla birşeyler yapıyor olabilir sende güzel deney olursunO değilde Düşün bana cips uzatıyor elimi sokuyorum pakete içinde fare kapanı elimi yakalıyor ya da dediğin gibi gofreti alıyorum tam açacağım içinden birşey patlıyor suratıma doğru sonra suratım kapkara
Kafamda kobay yazmıyor herhalde Sonuçta deneme tahtası da değilimnHahahha Öldürücek akdar olmasada kendi imkanlarıyla birşeyler yapıyor olabilir sende güzel deney olursun
Sen buluşucakmışsın ayoll canınamı susadınKafamda kobay yazmıyor herhalde Sonuçta deneme tahtası da değilimn
Dedim ya vazgeçtim hızla uzaklaştım bu fikirden , henüz daha çok gencimSen buluşucakmışsın ayoll canınamı susadın
Hahaha içime doğmuş demek @eskici e derken sen nasiplendinDedim ya vazgeçtim hızla uzaklaştım bu fikirden , henüz daha çok gencim
Ben neden bu aralar her şeyi yanlış anlıyorum acabaAaa yok sen değil Bu @gözlemci buluşmayı düşünüyormuş tabi benim nasihatlarımla vazgeçti daha olduğu yere adım atmaz yakınına bile
Forumda herkesin pot kırması işime geliyor , bu sayede çok göze batmıyorumBen neden bu aralar her şeyi yanlış anlıyorum acaba
Sen çok pot kırmıyorsun bu aralar bir gelişme var sanki sendeForumda herkesin pot kırması işime geliyor , bu sayede çok göze batmıyorum
Hahah Aaa şey işte diğer üyelerde kırdıkları için göze batmıyorumSen çok pot kırmıyorsun bu aralar bir gelişme var sanki sende