Ben foruma geldiğimden beridir yazıyordu bu diziyi muhtemelen biz gittikten sonrada yazmaya devam edecekO kadar zamandan beri oynuyor dimi bu diziValla Arka Sokaklar biter bu dizi bitmez
Televizyona yazarım ben bunun devamını yada internet dizisi olarak Puhu tv yada blue tvBen foruma geldiğimden beridir yazıyordu bu diziyi muhtemelen biz gittikten sonrada yazmaya devam edecekTabi bizim yerimize yeni kurbanlar bulabilirse @pompy
Kanal D de görürüz umarım dizilerini bir gün cnmTelevizyona yazarım ben bunun devamını yada internet dizisi olarak Puhu tv yada blue tv
Eğer forum tv açarsa orda yayınlarım
YouTube a admin faydası olur hem para sıkıntısını alır Ozanın @
Arka sokaklar olur orda
Ne dis atıp duruyorsun be @YiğittArka sokaklar olur orda
Oyüzden etkilenir
Kanal d ye Sihirli dizi veririm belki
pompy dizilerine D'de yer yok, kusura bakmasın. Show'a yakışır bu diziler.Ne dis atıp duruyorsun be @YiğittSihirli Annem , Acemi Cadı dan sonra şöyle bir sihirli dizi çıkmadı pompy o tarz bir dizi yayınlasa kanalınızda süper olur
Gerçek dizidemi
Var ama teknikleri farklı yanı kalpli Pizzadan çıkan bomba gördünmü hiçBomba hiç değişmiyor hep var ama sevgililer gününe özel kalpli pizza bombası yapmış demek o da güzel
Reyiz kendini aşıyor git gideVar ama teknikleri farklı yanı kalpli Pizzadan çıkan bomba gördünmü hiç
Bir gün buluşursanız eğer çikolata falan verirse yeme ne olur ne olmazReyiz kendini aşıyor git gide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?