Neden öyle diyorsun @emree-29Valla bizim polat mertti ama bu polat dönek
Reytingi yakaladınya devam et bakalımHalkın Polisi 253.Bölüm fragmanı
Kudüs olayı ekibi zora sokuyor ekibin zaferiyle sonlanan kudüs operasyonu
Lideri delirtiyor Orayı şeyh said isyanına çevirmek istiyor beşiktaşlılar ve trabzonlular diye forma giydirip fenerbahçeli taraftarlar sürmenede infaz yaptı 4 Nisan 2o15 in intikamı böyle alınır diye mesaj vardır hepsi liderin oyunu Halkın Polisi Tehlike dolu bölümleriyle ve gündemi yakından takip eden bölümleriyle devam ediyor @Çiğdem- @destere @mrt-06 @ömer karataş @Dosi @emree-29 @vadikızı
Hala Giresun dan elini çekmiyor buna rağmen görünmez katil dolaşıyor tepemizdeAynen Kudüs, İsraril gidiyor @pompy
Giresun'uu kafanıza geçirecekHala Giresun dan elini çekmiyor buna rağmen görünmez katil dolaşıyor tepemizde
Halkın Polisi 253.Bölüm fragmanı
Kudüs olayı ekibi zora sokuyor ekibin zaferiyle sonlanan kudüs operasyonu
Lideri delirtiyor Orayı şeyh said isyanına çevirmek istiyor beşiktaşlılar ve trabzonlular diye forma giydirip fenerbahçeli taraftarlar sürmenede infaz yaptı 4 Nisan 2o15 in intikamı böyle alınır diye mesaj vardır hepsi liderin oyunu Halkın Polisi Tehlike dolu bölümleriyle ve gündemi yakından takip eden bölümleriyle devam ediyor @Çiğdem- @destere @mrt-06 @ömer karataş @Dosi @emree-29 @vadikızı
Aaaa aman öyle akıl verme @pompy eGiresun'uu kafanıza geçirecekHele bi patlasın fındık tarlalarını da gör
@pompy bana diyordu hep
Bana nasıl çıkacağını da söyledi
Bensiz bölüm yayınlatamıyor oyüzden ölsem yine korkum yok tekrar diriliyorum Ertuğrulum gibiBana nasıl çıkacağını da söylediAma şimdi söylemek olmazDüşün sen biraz daha
Seni öldürüyor sezon finallerinde yada kara deliğe sokuyor
Reyting için her bölüm bizim ilçeye katiller yolluyor canımızdan bezdik vllaSeni öldürüyor sezon finallerinde yada kara deliğe sokuyorAma sonra canlanıyorsun reyting makinesi gibisin
Amann siz dikkat edin yineHhahah bizim burda bir gün kutlama gibi bir şey yapılınca benimde gözüm bir etrafa bakıyor sankı bombalı katiller çıkacakmış gibi ortaya
@pompy beni gördü biliyor gerçi görmeyen kalmadıya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?