Neden öyle diyorsun @emree-29Valla bizim polat mertti ama bu polat dönek
Reytingi yakaladınya devam et bakalım @gözlemciHalkın Polisi 253.Bölüm fragmanı
Kudüs olayı ekibi zora sokuyor ekibin zaferiyle sonlanan kudüs operasyonu
Lideri delirtiyor Orayı şeyh said isyanına çevirmek istiyor beşiktaşlılar ve trabzonlular diye forma giydirip fenerbahçeli taraftarlar sürmenede infaz yaptı 4 Nisan 2o15 in intikamı böyle alınır diye mesaj vardır hepsi liderin oyunu Halkın Polisi Tehlike dolu bölümleriyle ve gündemi yakından takip eden bölümleriyle devam ediyor @Çiğdem- @destere @mrt-06 @ömer karataş @Dosi @emree-29 @vadikızı
Hala Giresun dan elini çekmiyor buna rağmen görünmez katil dolaşıyor tepemizdeAynen Kudüs, İsraril gidiyor @pompy
Giresun'uu kafanıza geçirecek Hele bi patlasın fındık tarlalarını da görHala Giresun dan elini çekmiyor buna rağmen görünmez katil dolaşıyor tepemizde
Halkın Polisi 253.Bölüm fragmanı
Kudüs olayı ekibi zora sokuyor ekibin zaferiyle sonlanan kudüs operasyonu
Lideri delirtiyor Orayı şeyh said isyanına çevirmek istiyor beşiktaşlılar ve trabzonlular diye forma giydirip fenerbahçeli taraftarlar sürmenede infaz yaptı 4 Nisan 2o15 in intikamı böyle alınır diye mesaj vardır hepsi liderin oyunu Halkın Polisi Tehlike dolu bölümleriyle ve gündemi yakından takip eden bölümleriyle devam ediyor @Çiğdem- @destere @mrt-06 @ömer karataş @Dosi @emree-29 @vadikızı
Aaaa aman öyle akıl verme @pompy eGiresun'uu kafanıza geçirecek Hele bi patlasın fındık tarlalarını da gör
Bana nasıl çıkacağını da söyledi Ama şimdi söylemek olmaz Düşün sen biraz dahaDizi sezon finaline girdi boşlukta kaldım @destere gelip çekip kurtarsa ordan beni
Bensiz bölüm yayınlatamıyor oyüzden ölsem yine korkum yok tekrar diriliyorum Ertuğrulum gibi @pompyBana nasıl çıkacağını da söyledi Ama şimdi söylemek olmaz Düşün sen biraz daha
Seni öldürüyor sezon finallerinde yada kara deliğe sokuyor Ama sonra canlanıyorsun reyting makinesi gibisinBensiz bölüm yayınlatamıyor oyüzden ölsem yine korkum yok tekrar diriliyorum Ertuğrulum gibi @pompy
Reyting için her bölüm bizim ilçeye katiller yolluyor canımızdan bezdik vllaSeni öldürüyor sezon finallerinde yada kara deliğe sokuyor Ama sonra canlanıyorsun reyting makinesi gibisin
Amann siz dikkat edin yine @pompy nin teşkilat kuvvetlidirHhahah bizim burda bir gün kutlama gibi bir şey yapılınca benimde gözüm bir etrafa bakıyor sankı bombalı katiller çıkacakmış gibi ortaya