Ayy taş düşsün kafana beşiktaş kadar ayoll başka takımmı yok@Çiğdem-
bütün beşiktaşlıları mentionla iki takımada tuzak kurdular diye işliyorum @Çiğdem- @Harunnn60 @XanTier @Doğu
@Çiğdem-
bütün beşiktaşlıları mentionla iki takımada tuzak kurdular diye işliyorum @Çiğdem- @Harunnn60 @XanTier @Doğubölüm böyle olacak
reytingi düşürüyor fenerbahçe beşiktaş maçını işliyorum gerçektende tuzakmış bu tuzak amerikadan yine fenerbahçe ve beşiktaş kaos çıkarmak istiyorlar emir berke zincidide beşiktaşlı gerçekteAyy taş düşsün kafana beşiktaş kadar ayoll başka takımmı yok
aa tabi beşiktaşımız reyting getirir o konuda haklısın ayollreytingi düşürüyor fenerbahçe beşiktaş maçını işliyorum gerçektende tuzakmış bu tuzak amerikadan yine fenerbahçe ve beşiktaş kaos çıkarmak istiyorlar emir berke zincidide beşiktaşlı gerçekte
ama getirmiyor nedense sen bir çağırsanaaa tabi beşiktaşımız reyting getirir o konuda haklısın ayoll
kimi çağırayım ayoll reytingimi öyle gücüm olsaama getirmiyor nedense sen bir çağırsana
Bir yorum yap @Harunnn60 üzme pompy i@Harunnn60 ne inat var sende beşiktaşa girdim @destere nerde kaldı @Çiğdem-
@Yiğitt sen nasıl fenerbahçelisin @Harunnn60 nasıl beşiktaşlı kaosa sürüklemeye çalışıyorlar futbolla