Karısık konular işleniyor demek atilla bey gelince@Çiğdem- Arka sokakların dışına çıkmak iyi oldu resmen derine inmişler ben bidaha inmem geçen yıldan sonra ne zaman derine insek hep sıkıntı oluyor bana @Çiğdem- @MayısKralı
Karısık konular işleniyor demek atilla bey gelince@Çiğdem- Arka sokakların dışına çıkmak iyi oldu resmen derine inmişler ben bidaha inmem geçen yıldan sonra ne zaman derine insek hep sıkıntı oluyor bana @Çiğdem- @MayısKralı
fetoyu koruyor çıktı ilhan kansuyu oynayan atilla olgaç aklıma geldi ama hiç girmiyim dedim Halkın PolisindeKarısık konular işleniyor demek atilla bey gelince
aa iyi etmişsin cnm karısık konulara girme tabifetoyu koruyor çıktı ilhan kansuyu oynayan atilla olgaç aklıma geldi ama hiç girmiyim dedim Halkın Polisinde
işim var şimdi Ali.Yarın bakarım
Yarın ilgilenemem bodruma gidecem bence şimdi halledemezmisin 17:10 da bodruma uçacam perşembeden beri yapıyorum seni çağırmayı @S.G.A.T.işim var şimdi Ali.Yarın bakarım
Reyiz sonra okurum
biliyorum da şu tarafı hal edebilirmisin istanbul mafya müdürlüğüne nediyorsun @eskiciReyiz sonra okurum
Buraları boşlama ayoll gelmişken bir iki birşey yazReyiz sonra okurum
Mafyanin müdürlügü mü olur reyizbiliyorum da şu tarafı hal edebilirmisin istanbul mafya müdürlüğüne nediyorsun @eskici
Yazariz ya reyiz icin her seyi yaparizBuraları boşlama ayoll gelmişken bir iki birşey yaz
reyting mesajla değil yorumla ölçülüyor yorum yapan kiş sayısı 1 ediyor ve 0.5 la çarpılıyor hitin önemli olduğu yer beraberlik işteMafyanin müdürlügü mü olur reyiz
Yazariz ya reyiz icin her seyi yapariz