Engin müdürün baş düşmanı devlet kontrolünde serbesttir Derya haznedar eşide çok zengin olunca parayla devletin içindeki bütün adamları alır hatta hsykda bile çaresizdir çünkü dokunulmazlıkları vardır sezgin rızanın silahıyla polis vurmuştur Engin müdür rızanın yardımcısı olmuş Engin bu senin baş düşmanın değilmi derya haznedar birdakika ben bu Engin müdür eskiden başkomiserdi Rızanın sağkolu nasıl haledicez adamlar istihbaratı bile bağlamış Suat Güney ve altanların ekibi rehin alınmıştır altanın kızı serayı kafasından vurur Ali ozan müdür yetişir asla bu memleki bölemeyeceksiniz Kenan aslan kaçırır suat güneyi sera hemen hastahaneye kaldırılır Altan söz bu işi çözecez benim eski platonik aşıklar var bu işin içinde ve baya sıkıntı var Engin müdüre tuzak kuran derya haznedar derya enginin silahını çalar üzgünüm zelihada ordadır bunu yapamıcaksın elimde kaydın var sen beni akılsızmı zannettin ulusal kanalın minibüsünde bomba vardır işte böyle şimdi kanıt yok
bunu ağır ödeyeceksin hard diskleri bile yok mobese kameralarının trafik şubeyi bile satın almış adamlar mobese görüntülerini ama söylenmiyor soruşturmada gizlilik kararı var. Halkın Polisi Pazartesi Günü fav10 nette bomba gibi 207.Bölümüyle Pazartesi Günü fav10 nette
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @sürgünüm