Halkın Polisi 196.Bölüm

197.Bölüm fragmanı 2
örgütün yönetici altın madeni işleten villanın içinde yöneticiler
Ali ozan müdür ve ekibini ne yapıcak içerde Mitten iki kişi Eda ve hikmet hikmet aslında eski bir polis Amir şevket müdür satınca babasına sevgilisinin hamile olduğunu onu canlı canlı gömdüler bide abisi çıktı sevgilisine aşık oldu savcıya şantaj yaptı avukatları cd onda kasasındadır evet biliyorum ben durdurdum intiharı demekki mafya babasının avukatı o savcıyıda o ideolojisi olmayan örgütü bana bıraksın hiç kimsenin adamı olmaz ne bende ne rıza babaların ekipte Ben onu tanıyorum iyi polistir onda çürük olmaz rıza baba ve ekibindede olmaz bu işi onlarla birlikte çalışmamız lazım
Ali ozan müdür çınarın babasının dosyasını alır mitte gelir
necdet müdürüm uzun zamandır görüşmedik kirli işler felan yok demi uyuşturucu mafyasıyla işbirliği Adil boğaz dosyası istihbarat içindi demi
oğlunun ruslarla uğraştığını biliyordun hatta uyuşturucu üretmesi için rus büyükelçisinin oğluna verdin o bende borisi yakalıcam
Necdet aferim Ali ozan müdür
Gelecek yine eminim bundan
samet amirim o beni vurdu hayatımı mahaf etti
Ali ozan müdür hepsini o mafya avukatından aldım oda dosyayı bana verdi kopyası var bizde ordada kopyası var hiç bişey anlamıcaklar eski sevgilinin ailesi samet amirim o zaman bir plan yapıcak ertan savcı tutuklusun dosyayı intikam uğruna açtın diye kişisel sebeplerden her şey burda sebep belli babası çocuk taciri diye öldürüldü onu buldu bahrettin yapmış
sadri neden yaptın bunu dicem
kardeşin Ay için demi onunla tehdit ettiler demi can alınarak olmaz işte o örgütün yaptıkları
bunamı çalışacazsın seni itirafçı yapıcaz o mafya babasına ve ekibinin beratına karar verildi onların ele geçirilen paraları muhtaç olanlara gidecek
böyle işi nasıl buldun Merhaba ben Ali ozan müdür ben halletim böyle intikama gitmenizi istemedim bağış kararı çıktı buda iyidir o para uyuşturucuya silaha gideceğine çocuklar kurtulsun
mafya BABASI Böyle polis görmedim bu Polis Adaleti sağlar
görüşürüz savcım bidahaki sefere adaletle aç dosyayı intikam hırsıyla açma
iyi iş becermişsin ama bu örgütün eli kolu her yere uzanıyorsada korkmayız o cinayet olabilir Altın madeni için savcılık kararı zehir ordan gelmiş olabilir ihmal veya kaçak iş
çınarın abisi yönetiyor adnan babasını öldürmüş olabilir yani adamı cinayet o dosyayı bulun
ne özel mesajı öğrenin Polise bombalı pusu ve o kağıt yanar saranlar şirketinde bomba patlar
Halkın Polisi 197.Bölümüyle heyecan ve aşkı memnu gibi bomba gibi geliyor

@Çiğdem-
@Harunnn60
@beyazsoy
@cookies @cookies
@sürgünüm @beyazsoy
@eskici
@MayısKralı
@ömer karataş
@papuleoo
@emree-29

Hoca fragman buysa bölüm nasıl ?

Bence Bağdat değilde Arka sokakların 200.Bölüm müziği yakışırdı

200.Bölümü bekliyorum.

Halkın Polisi 197.Bölüm fragmanı ekibi büyük felaket bekliyor
Ali ozan müdür öyle tuzak kurar ama Ali ozan müdür ve ekibi kurdukları tuzağa kendileri düşer ve bune böyle canlı bomba hemde dans cafede silahla vurur canlı bombayı patllıcak kaçın Ali ozan müdür bombayı çöp kontenarına atar ve patlar silahlı çatışma çıkar keskin nişancı eyvah yandık çıkacaz burdan dilara arkadaşların tuzağa düştü çiğdem müdür ve ekibi ikiz kardeşi haberi sunan Çiğdem ne Çiğdem müdür vurulur öğrencileri ekibe yardım eder ama kaçarlar bu iş burda bitmedi Ali ozan müdürüm bunun hesabı sorulacak bir sevgili çetesi eksikti @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @eskici @emree-29 2 hafta geç gelicek 200.bölüm vize sınavININ HAFTASI İKİ HAFTA UZADI

2 hafta bekleriz ne yapalım 200 bölüm sonucta beklemeye değer
kutlamada yaparız cocuklar
@eskici @gözlemci @Harunnn60

Ay senin planın kalsın ! Pompy'ı kaçırır derisini yüzer kalbine söküp yersin sen
200. bölümden sonra 1 ay ara çünkü finaller var ve bütünlemeler bütünlemelere kalmazsam 8 ocakta başlatırım bütünlemeye kalırsam 30 ocak 31 ocakta mini bir zorunlu sezon finali ben @Harunnn60 a dedim 11 ağustosta 200.Bölümüyle sezon finali yapıcaktım ama harun tepki koydu dediğim çıktı final sınavından 2 hafta önceyle çatışıyor vizeyi erkene alıcaklarını hissettim çünkü ve bunun sebebiyle Halkın polisinin sezon finali 28 ağustosta geciken 15 haftayı tamamlamak için

Son düzenleme:
Gercekte öyle biri degilim rol icabi yapiyorum psikopatliklari
Halkın polisi 200.Bölüm ünden sonra 1,ay ara vericek 30 Ocakta başlıcak 28 Ağustosta sezon finali yapıcak Arka sokakların başladığı tarihte başlar
arka sokaklar 450.Bölümüyle sezonu noktalıcak

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi yapmissin reyiz dinlenirsin hem biraz