Hepsini yakalayamamislar mievet ama daha devamı varmış
Hepsini yakalayamamislar mievet ama daha devamı varmış
hayır sadece üçü avmde yemek almaya giderkenHepsini yakalayamamislar mi
Hepsini yakalayip gebertsinlerhayır sadece üçü avmde yemek almaya giderken
istanbulda o süreç sırasında fazla çoğalmışlardır hücre evleri arka sokaklar dizisinde kime bulaştıysa hepsi örgüt hücresi çıktıHepsini yakalayip gebertsinler
Arka Sokaklarda mi gecti bunlaristanbulda o süreç sırasında fazla çoğalmışlardır hücre evleri arka sokaklar dizisinde kime bulaştıysa hepsi örgüt hücresi çıktı
evet çok fazla hücre vardıArka Sokaklarda mi gecti bunlar
İşledim süreç zamanı çoğalır dedi bu süreçten dolayıSende isleyecek misin
Reytingleri de iyi arttirdik dimi reyizİşledim süreç zamanı çoğalır dedi bu süreçten dolayı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet totalde tahminen on ab grubunda polisiye diye 3 reyting gidiyorReytingleri de iyi arttirdik dimi reyiz
Polisiye diye mi gidiyorevet totalde tahminen on ab grubunda polisiye diye 3 reyting gidiyor
evet biraz yardıma ihtiyacım olucak salı maç varkazalıyız biz dimi mesut beşir delirmişti rahmetli tahta tüfekle dolaşıyordu sen içiyordun
ölçen yapıyor bunu polisiye diye normalde AB GRUBUNDA 10 REYTİNG ALMASI LAZIMPolisiye diye mi gidiyor
Neden yapiyorevet biraz yardıma ihtiyacım olucak salı maç var
ölçen yapıyor bunu polisiye diye normalde AB GRUBUNDA 10 REYTİNG ALMASI LAZIM
arka sokakların uyarlaması ve benim yazdığım senaryoyu kalitesiz diye ab grubu kaliteli diyorlarNeden yapiyor
Ab grubu neye göre belli oluyor kiarka sokakların uyarlaması ve benim yazdığım senaryoyu kalitesiz diye ab grubu kaliteli diyorlar
mesaja ama dizilerin türlerine göre değiştiriyorAb grubu neye göre belli oluyor ki
Hangi tür diziler yüksek aliyor meselamesaja ama dizilerin türlerine göre değiştiriyor
ab de aşk dizileri en yüksek reyting rekoru lacivertte var diziler arasında 2013 te en son sihirli annem gezi parkı eylemi adlı senaryosu aldı ensonHangi tür diziler yüksek aliyor mesela
Farkli bir sey vardir bence ya türe göre olmazab de aşk dizileri en yüksek reyting rekoru lacivertte var diziler arasında 2013 te en son sihirli annem gezi parkı eylemi adlı senaryosu aldı enson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?