159.Bölüm
Taksimde Pusu
Çevikkuvet Ankarada çaresiz kalmıştır büyük isyanla Askerde devreye girer jandarma Türkiye olağan üstü hal durumuna düşmüştür
Pelin Tek şartla veririm polise Ali ozan müdürün baş savcısı Çisem teslim olacak Baş savcı çisemi bir polis
Organize şube müdürü ise tama vericem baş savcıyı size.
Organize şube müdürü tamam der operasyon başlar, gizlice peline götürür Ali ozan müdürde ekibiyle arkadan kuşatır Ay yapım binasını
Organize şube müdürü Pelin getirdim işte sonun geldi Çisem
Pelin çıkarın silahları hoş çakal de Çisem dünyaya bugün senin son günün Ali ozan müdür ve ekibi girer çatışma çıkar Pelin diştaş vurulur ve tutuklanır Organize şube müdürüde vurulur ve oda yakalanır
Ali ozan müdüre destek olarak Rıza baba ve ekibide gelir alın tutuklayın hepsini der Rıza
bu kağıtta kim varsa tutuklayın ve bana İmralıyı getirin cezasını çekecek ama okucakta eğitim önemli belki bu terörü durduruz Adaletli olmak lazım merak etme
Yakalıcaz köşkü basan ekip okul diplomasını yırtar Abd desteğiyle özellikle Pensilvanya desteğiyle yaptığını bilmeyen yok Alın götürün Senin diploman yok artık kasımpaşalı
sende doğru dürüst matematik hesabı yap başkanım bide 360 derece dersen tecavüzde artar her şey olur artık özgürsün doğru dürüst yönet Türkiyeyi yoksa karışmayız sende adaletsizlik yaparsan karşınızdayım ama savcı sadece diplomayı iptal etti ve dokunulmaz olduğu için 100 tl para cezası verildi
Ali ozan müdür ve ekibi pararel dediler beceremediler darbe yapmaya çalıştılar
beceremediler
ve platonik aşıkta durmak bilmez Çiğdemin en iyi arkadaşı bilalı kışkırtır ve babasını yakan okula saldıra planı yapmak için ve ama o sonra ilk hedef cihangir ikbal kahvesi ve orhan kemal müzesi
bakalım ekip Çiğdemin en iyi arkadaşı planlarI var elinde sürü sürü bombalar ve canlı bombalar da elindedir birden fazla
159. bolümün sonu