Halkın Polisi 155.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Geçen haftanın özeti
Hakanın Başı belada
Rıza baba bune böyle delirdiler
Mesut bencede
Aylin Adamları sen yakaladığına göre seni hedef alabilirler

Selinle Mesut Aylin ve Hakan romeo ve juliet tiyatrosu seyretmeye giderler birileri mum koyar yerlere Yangın çıkar Selin ve Aylin bayılır Romeo ve juliet oyuncularıda bayıltıcı gaz sıkmışlardır ama
sokak ortasında bayıltıp soyup 4 ünüde Taksim gezi parkına atarlar ve kamerayla çekerler
Şeyma Aferim size çocuklar bunlar ne

Selinin Ailesi utan kendinden bu namus temizlenicek ya evleniceksin yada ölüceksiniz

Hakan bune böyle hemde sokak ortasında gazetelere bile düşmüştür

Selinin Ailesi Aşirettir
Eski müdürleri Serdar müdür yok artık serbest kalmıştır Zeynep Ateşi öldüren kişi Şeyma tarafından kaçırılır babasıda çok büyük Ajan çetesi vardır
Ali ozan başkomiser dur William sheakspeare ın oyunları özellikle dramatik oyunları othello ve romeo ve Juliet dur mum ve bayıltıcı sprey çabuk çabuk bulduk izini hemen toplayın adamların hepsini almışlar ve çöp konterına atarlar çivileyip taksimde gezi parkına gömerler Rıza baba takiptedir
Çisem aklımda fikri var der Hemen Dilaraya haber verir çünkü Ecemi biliyorlar
özetin sonu
155.Bölüm
Arjen kaçırılıyor
Sihirli Annemin bitiminden ve Güneşin kızlarının bitiminden sorumlu olan Holdingin başındaki Damat ferit Baya bir evlenmemiş ne boşanmış baya bir kuması var

Sahne 2
Rıza baba ve ekibi iş başına düşüyor
Ekibin başındaki dertler bitmiyordur yeni dert açılıyor

Sahne 3
Şeyma ilk işi terörle mücadele ekibinden komiserle başlar
Ersin komiser yardımcısı ve Ailesini Çimento döküp ailesine ve dibinde patlattı

Sahne 4
Ersin komiser yardımcısının posta kutusunda uyuşturucu çıkmış ve tutuklanmış
ceza evine giderken baltayla keser polis Hakanın evine yollar
Dilarayla dans ederken adamı yakalayamıyor
ama Adam kaçar

Sahne 5
Çatışma çıkar Dilara vuruluyor ve Arjen kaçırılıyor Şeyma Tarafından

Umut sergi açar ve kötü haber gelir
155.bölümün sonu.

@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnnn60 @Yiğitt @destere @beyazsoy

Son düzenleme:
bu sahnenin aynısını geçen bölümdede görmedikmi ayoll kendini tekrar eden bölüm olmuş

toplayın adamların hepsini almışlar ve çöp konterına atarlar çivileyip taksimde gezi parkına gömerler Rıza baba takiptedir

Özetin özeti gibi olmuş

ilk paragrafı bu sefer ben çevireyim türkçeye

senaryo = pompy
yöneten = pompy

geçen haftanın roman kıvamındaki özeti

Hakan hala helada, başı çok büyük belada ?
Rıza baba çok sinirlenir - bu ne böyle la o. çocukları bu jopu alıp hepinize monte ederim diye bağırır
Mesut lafa karışır - '' rıza baba, joplara karşı büyük bir sempatim var ilk bende dene der?
Aylin kendisine laf sırası gelmeyince azmıştır ? : - Rıza babiş rıza babiş yakaladığın adamlarla halvete girebilirmiyim '' diye yalvarır

Rıza baba sinirlenmiştir '' kızım yollumusun nesin her yakaladığımız adamın üstüne atlıyorsun ?
Aylin '' - ayol ne var yani benzinlerimi biter ? az bişey eğlenecektik ?

selin mesut aylin hakan birlikte grinin elli donu adlı filmi seyretmek için yola koyulurlar ? tam film seyretmek için koltuklara oturacaklarken karanlıkta birileri mesuta pandik atar ! mesut pandiğin verdiği acıyla adamın peşinden koşturmaya başlar, hakanda mesutun peşinden gider ?
bu arada fırsattan istifade salondaki tüm abazalar selinle ayline yardımcı olmak için topluca soyunurlar ?

buraya kadar çeviriyi ben yaptım bundan sonraki kısmı artık kendiniz çevirin @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- @Doğu ?

Okurken bile yoruldum ya.
Giresunca ile Türkçe kıvamı olmuş buda.

Beni karıştırma
Ben önceki 155 bölümü izlemedim pardon okumadım o yüzden kim kimdir bilmiyorum

ama bu daha özet yani fragman gibi bişey yayınlamış @pompy
Bence aramızda para toplayıp @pompy'e kanal alalım Acun'dan neyi eksik ki
Bu müthiş senaryolarını kanalında yayınlasın
Ben Flash Tv'yi düşünüyorum ne de olsa bu ülkeye hiçbir katkıları yok olmasalar da olur

burayı zaten çiftlik gibi kullanıyor senaryo sayfasının yüzde doksanı pompy ait
ayrıca bir kaanlı var zaten ama o açtığı kanalda kimse yokmuş tek bir kendisi ve senaryoları kalmış ?

Kanalı vardı zaten forumda.
Sonra kapattılar bu kanal durumlarını.

burayı zaten çiftlik gibi kullanıyor senaryo sayfasının yüzde doksanı pompy ait
ayrıca bir kaanlı var zaten ama o açtığı kanalda kimse yokmuş tek bir kendisi ve senaryoları kalmış ?
Bu senaryoların ete kemiğe büründüğünü düşünsenize
Daha muazzam bir hal almaz mı
Cast sorumlusu olarak göreve hazırım başrollere seni düşünüyorum

Son düzenleme:
@sokak sanati

@destere burdaki konu aşk denklemi
3 kız arasında kalan erkeğin hikayesi geliyor ama süprizden deli bir platonik aşık çıkıyor Hedefi Süpriz entrika üstüne entrika çok fakir ama erkek zengin

Son düzenleme: