Halkın Polisi 125.Bölüm

süper o zaman eğer kuzu eti diye işitçilere kızarmış çük satıyorlarsa helal olsun kasaba diyorum
işid Aşirete çalışıyor kasapta akrablarının akrabalarına satıyor ordanda yurt dışına ve dünyaya ve marketlere gidecek ve alış veriş merkezlerine Avmlere daha

Çok pompişik olmuş.
10 üzerinden değerlendirirsek pompy nin senaryosuna kaç puan veriyorsun

yani renkli bir senaryo olmuş demek istemiş @Harunnn60

işid Aşirete çalışıyor kasapta akrablarının akrabalarına satıyor ordanda yurt dışına ve dünyaya ve marketlere gidecek ve alış veriş merkezlerine Avmlere daha
kasabın tüm akrabaalrı et ticaretimi yapıyor tüketmiyorlarmı eti ?

ama kız bebeğinin mama beşiği olayına nediyorsun ve erkek çocuk 5 yaşında vuruluyor
o kısımlar harika olmuşta biz düdük makarnadan oraya geçiş yapamadık bir türlü ilk kısmı geçebilseydik orayıda yorumlayacaktık

kendileri inek eti yiyor kuzu eti diye düdük maaknaları yurtdışına satıyorlar şimdi anladım olayı
bide şu durum efeyle zeyno adlı kardeşlerden birisi vuruldu birisi patladı patlıyan daha bebek

o kısımlar harika olmuşta biz düdük makarnadan oraya geçiş yapamadık bir türlü ilk kısmı geçebilseydik orayıda yorumlayacaktık
zaten orası ilk kısım

Matematiğin iyi değil sanırım 4 puan vermesi lazım.
üç puan vermesi lazım hatta 3 puanda fazla

@pompy bir saat emekle hazırlayıp klip hazırlasın sen çatırt diye iki puan kır bana bunu yapsan sana bir puan anca veririm pompy yine insaflı

bide şu durum efeyle zeyno adlı kardeşlerden birisi vuruldu birisi patladı patlıyan daha bebek

zaten orası ilk kısım
bebeğe bombamı yerleştirmişler ?