tanıdık dile alıyorlar bunlar işid mahallesi
süper o zaman eğer kuzu eti diye işitçilere kızarmış çük satıyorlarsa helal olsun kasaba diyorum
tanıdık dile alıyorlar bunlar işid mahallesi
işid Aşirete çalışıyor kasapta akrablarının akrabalarına satıyor ordanda yurt dışına ve dünyaya ve marketlere gidecek ve alış veriş merkezlerine Avmlere dahasüper o zaman eğer kuzu eti diye işitçilere kızarmış çük satıyorlarsa helal olsun kasaba diyorum
Çok pompişik olmuş.tanıdık dile alıyorlar bunlar işid mahallesi
10 üzerinden değerlendirirsek pompy nin senaryosuna kaç puan veriyorsunÇok pompişik olmuş.
yani renkli bir senaryo olmuş demek istemiş @Harunnn60
kasabın tüm akrabaalrı et ticaretimi yapıyor tüketmiyorlarmı eti ?işid Aşirete çalışıyor kasapta akrablarının akrabalarına satıyor ordanda yurt dışına ve dünyaya ve marketlere gidecek ve alış veriş merkezlerine Avmlere daha
Katy için 8 puan veriyorum yani Katy klibi olayı kurtarmış.10 üzerinden değerlendirirsek pompy nin senaryosuna kaç puan veriyorsun
ama kız bebeğinin mama beşiği olayına nediyorsun ve erkek çocuk 5 yaşında vuruluyor10 üzerinden değerlendirirsek pompy nin senaryosuna kaç puan veriyorsun
Katy için 8 puan veriyorum yani Katy klibi olayı kurtarmış.
kendileri inek eti yiyor kuzu eti diye düdük maaknaları yurtdışına satıyorlar şimdi anladım olayıtüketmiyorlar onlar inet eti yiyor @destere
Matematiğin iyi değil sanırım 4 puan vermesi lazım.o zaman bu puanın survivor a dönüşü olacak demektir 10 dan 8 veriyorsan demekki @pompy katy e 6 dan 3 puan anca verecek )
o kısımlar harika olmuşta biz düdük makarnadan oraya geçiş yapamadık bir türlü ilk kısmı geçebilseydik orayıda yorumlayacaktıkama kız bebeğinin mama beşiği olayına nediyorsun ve erkek çocuk 5 yaşında vuruluyor
bide şu durum efeyle zeyno adlı kardeşlerden birisi vuruldu birisi patladı patlıyan daha bebekkendileri inek eti yiyor kuzu eti diye düdük maaknaları yurtdışına satıyorlar şimdi anladım olayı
zaten orası ilk kısımo kısımlar harika olmuşta biz düdük makarnadan oraya geçiş yapamadık bir türlü ilk kısmı geçebilseydik orayıda yorumlayacaktık
üç puan vermesi lazım hatta 3 puanda fazlaMatematiğin iyi değil sanırım 4 puan vermesi lazım.
bebeğe bombamı yerleştirmişler ?bide şu durum efeyle zeyno adlı kardeşlerden birisi vuruldu birisi patladı patlıyan daha bebek
zaten orası ilk kısım
evetüç puan vermesi lazım hatta 3 puanda fazla
@pompy bir saat emekle hazırlayıp klip hazırlasın sen çatırt diye iki puan kır bana bunu yapsan sana bir puan anca veririm pompy yine insaflı
bebeğe bombamı yerleştirmişler ?
pompy evet diyerek olaya noktayı koymuş çok sinirli bu gidişle kendini bir puana hazırla@pompy beni sever. Hep ona destek oldum çünkü.
bebeğe bomba lafına evet puanımı verdimpompy evet diyerek olaya noktayı koymuş çok sinirli bu gidişle kendini bir puana hazırla
Sen demişsin ki ''bebeğe bombamı yerleştirmişler ? ''pompy evet diyerek olaya noktayı koymuş çok sinirli bu gidişle kendini bir puana hazırla