Halkın Polisi 124.Bölüm

Ne anladıysan bana da anlat. Ben okurken bir yerden sonra kopuyorum. Sonra parçaları birleştiremiyorum ve kafama takılıyor.
Boşuna sahneler arasında bağ kurmaya çalışma her sahne birbirinden bağımsızdir . Bir sahnenin kötüsü kendisine hastir

Senden de diziler bekliyoruz beyazsoy.
İhtiyaç var sana bu alanda.
Sana yeni yazdığım senaryoyu yollayın oku)))) @destere sizin 1 haftada zorla Okuduğunuz ve begenmediginiz hikayeleri iki üç defa okudu çok beğendi(bu pek iyi değil malum desterenin maşallah dediği iki gün yaşamıyor)))

Yoğundum o zamanlar.
Yeni projelerin varsa özelden atabilirsin.
Anneler ve analara benzeyen hikayeyi yarım bırakmıştım çok içime sinmemisti ama ay yapım dizi yapacağını bilsem devam etirirdim))) onu destereye yoladigim şekliyle yolayayim bir tane daha var ama daha bitmedi

Rıza Babanın evindne çatışma olmuş.
Son yeri oku anlarsın zaten.
desenize kıyamet kopuyor dizide
ben zaman bulamadım şöyle bir üstten senaryonun geneline baktım böyle oturaklı duruyor

ama bir uyarıdada bulunmuştum yazıların çok karışık demiştim
pompy senaryolarını çözerken kendi senaryolarında karışmaya başlamış sanki
)

desenize kıyamet kopuyor dizide
ben zaman bulamadım şöyle bir üstten senaryonun geneline baktım böyle oturaklı duruyor
Aynen ama bu kez fena değil ama sahneler arası bağ kurmamsi ve her bölüm değişen kötüler hikayede devamlılık sorunu yaratıyor her hafta yeni diziye başlamak gibi .

125.Bölüm fragmanı
Erkin müdürün bir arkadaşı korkunç bir şuç işlemiş ve onu polisin koruduğunu zannediyor Aşiret ilk işi o polislere bir mesaj bırakın Erkin müdür bittin sen namusumuzu temizlicez
ama bu olayı inceleyen Ali ozan başkomiserdir ve para vermiştir müdüre ama o törende polislerden biri kaçırılır ve basındaki erkeklerin cinsel organlarını keser ve pişirir ve adliyenin önüne yakar Ali ozan başkomiser ama şahit kalmasın diye öldürürler parça parça kasaba verirler kuzu eti diye kuzu derisinin içine koyup bune böyle kör olanların kulakları gider ve gözleri olanda gözlerinden hem cinsel organından olurlar hiç kamera yok dilinide kesip konuşmasını engeller bune böyle yok artık bide ekibi yanlış yönlendiren bir emniyet müdürü ve bakan var teröre yöneltti bu taşlıtepe mafyasının yaptığı bombalı eylemlerden ve ceza evinden kaçması ama Adam burhan müdürün adamı eski mitçi bu işte teşkilatın en iyisi ama yaptığı bir operasyonla Burhanın yanına sürülmüş ve baya tehlikeli polisler Rıza baba ve ekibi gibi efsane bir ekip ama bir operasyonda rus istihbaratı yapacağını yaptı haberi yukarıya sızdırıp putinde doğalgaz tehditiyle ve sanayi tehditiyle yıl 2002 de olan bir olay ve ekip sürülüyor Rus hayranı bir bakan tarafından adam aslında Rus ajan dertleri Besimle beraber türkiyede olan füzeler sayesinde Amerikayı vurmak Ama bunu rıza baba engellemiş ama 1gün sonra serbest kalıp o füzelerede el konuldu ama Besim terörle mücadelenin müdürü onlara çalışıyordur onları alıp ruslara kullandıracak hedef istanbulda bir çöp kampyonu ve Marrot hotel şişlide büyük süprizler ve heyecan dolu yeni bölümüyle Halkın Polisi yeni günü Pazartesi günü fav10 nette 125.bölümüyle @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem- @Yiğitt @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @GunesinOglu