Boşuna sahneler arasında bağ kurmaya çalışma her sahne birbirinden bağımsızdir . Bir sahnenin kötüsü kendisine hastirNe anladıysan bana da anlat. Ben okurken bir yerden sonra kopuyorum. Sonra parçaları birleştiremiyorum ve kafama takılıyor.
Boşuna sahneler arasında bağ kurmaya çalışma her sahne birbirinden bağımsızdir . Bir sahnenin kötüsü kendisine hastirNe anladıysan bana da anlat. Ben okurken bir yerden sonra kopuyorum. Sonra parçaları birleştiremiyorum ve kafama takılıyor.
Senden de diziler bekliyoruz beyazsoy. İhtiyaç var sana bu alanda.Boşuna sahneler arasında bağ kurmaya çalışma her sahne birbirinden bağımsızdir . Bir sahnenin kötüsü kendisine hastir
Tmm anlatırım ben ona. Onun şimdi neti arada gidiyor o yüzden anlamamış olabilir.destereye sen anlat @Harunnn60
Sana yeni yazdığım senaryoyu yollayın oku)))) @destere sizin 1 haftada zorla Okuduğunuz ve begenmediginiz hikayeleri iki üç defa okudu çok beğendi(bu pek iyi değil malum desterenin maşallah dediği iki gün yaşamıyor)))Senden de diziler bekliyoruz beyazsoy. İhtiyaç var sana bu alanda.
1 yıl önce gönderdiğinden mi bahsediyorsun. .D Okuduk ya onu.Sana yeni yazdığım senaryoyu yollayın oku)))) @destere sizin 1 haftada zorla Okuduğunuz ve begenmediginiz hikayeleri iki üç defa okudu çok beğendi(bu pek iyi değil malum desterenin maşallah dediği iki gün yaşamıyor)))
Okudun da ne zorlukla))) @destere ikiletmeden okudu)). Üstüne analar ve annelerin hemen hemen aynısı (diziden önce yazdığım) bir senaryo vardı onuda okudu. Üstelik pompy versiyonu))1 yıl önce gönderdiğinden mi bahsediyorsun. .D Okuduk ya onu.
Okudun da ne zorlukla))) @destere ikiletmeden okudu)). Üstüne analar ve annelerin hemen hemen aynısı (diziden önce yazdığım) bir senaryo vardı onuda okudu. Üstelik pompy versiyonu))
Yoğundum o zamanlar. Yeni projelerin varsa özelden atabilirsin.Okudun da ne zorlukla))) @destere ikiletmeden okudu)). Üstüne analar ve annelerin hemen hemen aynısı (diziden önce yazdığım) bir senaryo vardı onuda okudu. Üstelik pompy versiyonu))
Anneler ve analara benzeyen hikayeyi yarım bırakmıştım çok içime sinmemisti ama ay yapım dizi yapacağını bilsem devam etirirdim))) onu destereye yoladigim şekliyle yolayayim bir tane daha var ama daha bitmediYoğundum o zamanlar. Yeni projelerin varsa özelden atabilirsin.
Rıza Babanın evindne çatışma olmuş. Son yeri oku anlarsın zaten.
desenize kıyamet kopuyor dizide ben zaman bulamadım şöyle bir üstten senaryonun geneline baktım böyle oturaklı duruyorne olmamis ki))
ama bir uyarıdada bulunmuştum yazıların çok karışık demiştim pompy senaryolarını çözerken kendi senaryolarında karışmaya başlamış sanki )Sana yeni yazdığım senaryoyu yollayın oku)))) @destere sizin 1 haftada zorla Okuduğunuz ve begenmediginiz hikayeleri iki üç defa okudu çok beğendi(bu pek iyi değil malum desterenin maşallah dediği iki gün yaşamıyor)))
Aynen ama bu kez fena değil ama sahneler arası bağ kurmamsi ve her bölüm değişen kötüler hikayede devamlılık sorunu yaratıyor her hafta yeni diziye başlamak gibi .desenize kıyamet kopuyor dizide ben zaman bulamadım şöyle bir üstten senaryonun geneline baktım böyle oturaklı duruyor
Arka Sokakalrdan başka ihtimali yokbir jenerik müziğini hatırlatıyormu
filintanınkide biraz benziyor biraz osmanlı polisiyesinden biraz günümüz polisiyesi karışımı yapmış murat evginArka Sokakalrdan başka ihtimali yok