ilham senaryosu hikayeyi emreden aldım o ertuğrul kısmını emrenin konuşmasındanama övmüş araad tamamen kötülememiş
ilham senaryosu hikayeyi emreden aldım o ertuğrul kısmını emrenin konuşmasındanama övmüş araad tamamen kötülememiş
amannn ilham kaynağınıda iyi bulmuşsun vlla sen @xemrexxx e ne bakıyorsun ayolilham senaryosu hikayeyi emreden aldım o ertuğrul kısmını emrenin konuşmasından
son sahne komik miamannn ilham kaynağınıda iyi bulmuşsun vlla sen @xemrexxx e ne bakıyorsun ayol
ertuğrula gelen göndermelerin kaynağı bulundu @destere @sokak sanati @Harunnn60
Her dizisinde başrol karakterine kendi adını koyuyor.
sadece polisiyedeHer dizisinde başrol karakterine kendi adını koyuyor.
abc grubundaki 13.50 lik reytingi aklım almadı harun? ab grubu 4 reyting alan dizi abc grubunda 13.50 alırmı?
konu çok güzel olmuş bu hafta ben çok beğendimamannn ilham kaynağınıda iyi bulmuşsun vlla sen @xemrexxx e ne bakıyorsun ayol
ertuğrula gelen göndermelerin kaynağı bulundu @destere @sokak sanati @Harunnn60
perşembeye ben ne koysam uçuyor hiti sihirli annemi bile perşembe başlattım hiti 10 reyting ediyor ama kendisi 7 reyting aldıabc grubundaki 13.50 lik reytingi aklım almadı harun? ab grubu 4 reyting alan dizi abc grubunda 13.50 alırmı?)
perşembeleri boş gün ya o yüzden ne koyarsan tutuyorperşembeye ben ne koysam uçuyor hiti sihirli annemi bile perşembe başlattım hiti 10 reyting ediyor ama kendisi 7 reyting aldı
pazartesi en zor günperşembeleri boş gün ya o yüzden ne koyarsan tutuyor@xemrexxx karpuzu zaten yanlış gün seçiminden kaybediyor pazartesilerimiz zaten dolu pazartesiye senaryomu olur
o yüzden pazartesilere dizi falan koyma sakın boşuna uğraşmış olursunpazartesi en zor gün
en boş günüm salı benim oyüzden bende bazen pazartesiye koyuyorum ama yine bir tanesi pazartesiye gelecek Sihirli annem Halkın yolunda olabiliro yüzden pazartesilere dizi falan koyma sakın boşuna uğraşmış olursun
ismi güzel duruyor sihirli annem halkın yoluen boş günüm salı benim oyüzden bende bazen pazartesiye koyuyorum ama yine bir tanesi pazartesiye gelecek Sihirli annem Halkın yolunda olabilir
hahahah ayy eskiden @pompy senle beni kullanıyordu senaryolarda ve gerçekten ilgi görüyordu aynı taktikle belki tekrar yeniden doğabilirsin bence @pompyismi güzel duruyor sihirli annem halkın yolukonusunu şimdiden merak ettik @Çiğdem- @sokak sanati ve @Harunnn60 la birlikte) sen yaz biz okuruz sokak sanatıda çevirisini yapar muhteşem bir eser olacaktır
@pompy nin adı Ali Ozan
Her dizisinde başrol karakterine kendi adını koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?