Halkın Polisi 123.Bölüm

PERŞEMBE
1- halkın polisi 9,00 reyting

AB
4-Halkın polisi 4.50
Abc
1-Halkın polisi 13.50
@destere
@destere zaten bir konuya yorum yapsa o konunu hiti uçuyor cidden. :D Aynı şekil @Çiğdem- de öyle. :D
abc grubundaki 13.50 lik reytingi aklım almadı harun? ab grubu 4 reyting alan dizi abc grubunda 13.50 alırmı? :))

amannn ilham kaynağınıda iyi bulmuşsun vlla sen @xemrexxx e ne bakıyorsun ayol :F
ertuğrula gelen göndermelerin kaynağı bulundu @destere @sokak sanati @Harunnn60
:F:F:F
konu çok güzel olmuş bu hafta ben çok beğendim :) ash ve avıl dead den sonra bunu izliyorum artık :)

perşembeye ben ne koysam uçuyor hiti sihirli annemi bile perşembe başlattım hiti 10 reyting ediyor ama kendisi 7 reyting aldı
perşembeleri boş gün ya o yüzden ne koyarsan tutuyor :) @xemrexxx karpuzu zaten yanlış gün seçiminden kaybediyor pazartesilerimiz zaten dolu pazartesiye senaryomu olur :)

en boş günüm salı benim oyüzden bende bazen pazartesiye koyuyorum ama yine bir tanesi pazartesiye gelecek Sihirli annem Halkın yolunda olabilir
ismi güzel duruyor sihirli annem halkın yolu :) konusunu şimdiden merak ettik @Çiğdem- @sokak sanati ve @Harunnn60 la birlikte :)) sen yaz biz okuruz sokak sanatıda çevirisini yapar muhteşem bir eser olacaktır :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking