Bazingadan korkuyorum @Harunnn60Yok @pompy de dediğim dedik İlla dediğini yapacak.
3-2 ye kaybederim
Bazingadan korkuyorum @Harunnn60Yok @pompy de dediğim dedik İlla dediğini yapacak.
Yok @pompy de dediğim dedik İlla dediğini yapacak.
Bazingadan korkuyorum @Harunnn60
3-2 ye kaybederim
İşini sağlama alıyor 20 sene hayatta kalmış Zombilerin oldu yere pompyı atıcaksın aslında hayatta kalırHalkın Polisinin Yeni Adı Aşkın Tuzağında Entrika Oyun Aşk gerilim ve gizli görev ve bu gizli görevden Hande komiser hariç kimsenin haberi yok Arkadaşı olan Simge Amir biliyor bir tek polis okulundan Aylin başkomiserin arkadaşı @Çiğdem
Arka sokakların 506.Bölümünü seyret bir feci olursun 3 yaşındaki bir çocuk öldü Mesutun üveyoğluİşini sağlama alıyor 20 sene hayatta kalmış Zombilerin oldu yere pompyı atıcaksın aslında hayatta kalır
Umuttan sonra yinemi çocuk öldüArka sokakların 506.Bölümünü seyret bir feci olursun 3 yaşındaki bir çocuk öldü Mesutun üveyoğlu
Umuttu ölen çocuk dediğim ben bunu işledim direk yasak geldi @ÇiğdemUmuttan sonra yinemi çocuk öldü
Aaa bende biri daha öldü sandım beeUmuttu ölen çocuk dediğim ben bunu işledim direk yasak geldi @Çiğdem
bu gidişle olabilir Zeyno vuruldu zeliha dayak yedi Metin kaldı Tunç vuruldu tekin dayak yemişti Şule vurulmadı mert çoban vurulmadıAaa bende biri daha öldü sandım bee
Mert çoban kimbu gidişle olabilir Zeyno vuruldu zeliha dayak yedi Metin kaldı Tunç vuruldu tekin dayak yemişti Şule vurulmadı mert çoban vurulmadı
Hüsnünün torunu @ÇiğdemMert çoban kim
Belli değil senarist çıldırdı @ÇiğdemAaa doğruya torunu vardı O daha çocuktur ona bişi olmasın